Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, GRAS-U, ŠTA VAM NE VALJA ŠTO SU POJAČALI PREVOZ, A SAMIM TIM I POBOLJŠALI SVOJU USLUGU?! Pa taxijem da idete ne biste brže stigli, stvarno ko da je ovaj narod došo iz Pariza, a ne iz koje kakvih vukoje......A što Centrotransu ne zamjerate šta, kao npr. visoke cijene karata, prljavi busevi, prljava stanica, što oni ne pojačaju prevoz, ha tu niko ne smije noi da zucne.
OSTVAREN SANDŽAČKI SAN PA SLAVIMO, JOŠ KAD MUTIJA POSTANE RE.IS WOOOW..........ORGANIZOVAĆEMO MEKTEBSKU NASTAVU ČLANOVIMA SDP-A ZA ODRASLE , SVE GRATIS !!!
а вала ове санџаклије требате проћерати са све илиџом. кваре градски дух својим великосељачким манирима јебем им оца очинског. ка да су са дурмитора сишли у цивилизацију. поздрав од подгоричанина :)
Vidi se da je u vlast dosao Legenda Fahro ! Prvi rezultati su vec tu ! ps Otac i SDA sveta su izbaceni, nogiraj i Sina prvom prilikom !
@cccc sa ovim komentarom se u potpunosti slažem.Užas jedan sa prijevozom u jutarnjoj i poslijepodnevnoj špici.Trolejbusi pokupe po 100 putnika da umreš,nema ih po pola sata,,komercijala svakih 45 minuta.Građani su generalno nezadovoljni i pitam se da li itko može ovom javašluku stati u kraj !!!!
Pa pojacajte radnim danima kada cijeli grad putuje, a ne kad se subotom ide u skolu. U terminu od 16:00 do 17:00, radnim danima, uci u tramvaj je lutrija, i to kad udjes maximalno sto se pomjeris jeste s prve stepenice na drugu. Ujutro od penzionera i njihovih nalaza i cekera ne mozes stati kako treba. Tad sigurno ne treba \"pojacati\" broj vozila? Bando neradnicka i lopovska, da Bog da propali! Kako ste mi logicni, sad bih se upucao od tuge.
po naslovu sam pomislio da su dobili nova vozila i da ce ih uvijek biti vise, kad ono nista :S
Gdje ste vi prije pojačavali prijevoz...
Izvsno.... dakle mozemo se nadati barem jedan trolejbus i tramvaj svaki sat...