Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 05.00 tramvaj ce ici na Zeljeznicku Stanicu Valjda ste mislili 17.00 ? bagro nepismena...
Ja skontah da oni uglavnom vise ne rade nego sto rade... A inace kao redovno voze hahahaahaha Ovi novinari klix-a mogu u isti kos sa radnicima grasa (po inteligenciji)....
ja bih rek´o ˝Ne zna se čiji je u čijoj˝.....
pa zavrsili su, ali su vjerovatno nesto zaboravili ili nisu dobro napravili, znas kako to kod nas ide, naprave, pa kad naprave, opet nesto prepravljaju, jer su nesto zeznuli ili zaboravili..
ili ja ne znam da čitam ili ovi naučnici ne znaju da pišu... ovaj se ne sobraća, ovaj nije u funkciji bla bla......... elem ko, šta, gdje, kada, kako???
sta sad rekonstruisu od tehnicke do skenderije...zar nisu to vise zavrsili
od čitanja sve mi se zamantalo sad pojma nemam ni koliko ima sati ni koji kada autobus odlazi a koji dolazi , još vruče još ovaj GRAS sada mijenja režim saobračaja , ja sam sve pomiješao u glavi