Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj "Haag" je postao više dosadan. Gosn. sudije hajde više sa tom presudom. Da neće biti kao sa Slobodanom Miloševićem? Preminuo madafa.k.er u Haagu.
su krivi zapadu jer nisu uradili ono sto je zapad planirao a planiran je genocid nad bosanskim bosanskim muslimanima cime bi zapoceo rat pravoslavlja i islama
ahhahah samo kmecite..pa dokle vise majku mu? sami sebi priznajte da ste ga ispusili samo tako i bice nam svima lakse.:)
Imao je i bin laden bosnian passport po tome ispada da je bosna umesana u rusenje kula
Granate su padale jer su se 1991 2 naroda urotila protiv treceg.Vezali su zajedno zastave i na nelegalnom referendumu usktatili glas u zajednickoj zemlji.Uz to je i Alija rekao: Zrtvovacu mir za nezavisnost.
9. Januar proglasiti "Dan g.e.n.o.c.i.d.a"...., to je jedino ispravno.....
Jos jedan Veliki Dokaz Agresije
@gg ej srbine ajde malo kmeeee za raju
Pa nece reci Ekrem da su pravljene u Vogosci.Jos juri ratnu ostetu.
i onda kaze tolerancija i k.u-r,ac... sta ba tolerancija kakva ba tolerancija... ja smrde mrzim i uvijek cu ih mrziti i to mi misljenje niko ne moze promjeniti
kmeeee
GENOCIDAŠI