Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još jedan nadzorni odbor i upravni odbor i direktor i sekretarica i asistent direktora i pomoćnik direktora i vozač direktora i prostor i grijanje i voda i struja i održavanje i parking i prezentacija i regresi i topli obroci i odvojen život i stručna edukacija i laptop i licence i mobitel i ii iii ...
i kunto i panto
zaboravio si i kurve ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da ovaj Skaka nešto odlučuje u gradskoj upravi. Čovjeku referenca što mu je dedo sunetio i što je imao neku marketinšku agenciju koja je dobivala poslove samo u BH telecom u. Zar je danas dovoljno biti samo poslušan i biti kao ovaj dečko i doći do toga da odlučujes nešto pihhhh
naravno, poslušan, lajkat erdogana i elvedina na fejsbuku, i još poneka akcija, jesu li tvoji bili vjernici u komunizmu i da li ti ja famalija jaka.. nije to lahko postići, ima mngo faktora
Nisi upravu! Ja sam upratio u njegovoj zvaničnoj biografiji da je završio fakultet u Travniku( mislim da sam dobro vidio) i kako tako kvalitetan kadar da ne odgovori svim izazovima funkcije dogradonalenika. Naravno zajebavam se.
svaki ozbiljan grad ima i komunalnu policiju..samo kazem
evo opet jednog budućeg gubitaša...
Sad ce rodbina I prijatelji smanjiti broj na birou nezaposlenih.
Kakvi klošari ne mogu da riješe podvožnjak u B.Potoku a pričaju o žičari. Znači ne vjerujem
i žićara će biti kabriolet sa mogučnošću potopa
Samo da se nadovežem na jedan komentar ovde. Još samo da oformimo ratnu mornaricu, zamislite samo koliko bi se tu moglo ljudi zaposliti. Da oformimo ratnu mornaricu na Uni, Bosni, Neretvi, Jablaničkom i Boračkom jezeru. Gdje bi nam kraj bio? NATO bi nam zavidio.
Blago nama. Evo nam još jedne firme na budžetu, sa direktorom, savjetnikom, sekretaricom, vozačem, itd. Bake stvarno ispunjava obećanje o 100 000 radnih mjesta. Kako je krenulo, sutra ćemo svi raditi u ovakvim firmama :)
Čega?
Kad bude 40 administrativnih radnika i jedan tehnicar koji ce odrzavat zicaru opremom koju su kupili polovno na buvljaku.
Sad moze zicara a kad je onaj svicarac dzabe davo nisu se mogli dogovorit
Zar zicara nije bila u nadleznosti famoznog GRAS-a Lakse je osnovati poslovnu jedinicu za zicaru. Sve veliki biznismeni na drzavnim jaslama !
Bolje je i da je u nekom fiktivnom JKP Sarajevo nego dio GRASa. GRAS cega se god dotakne propadne.
evo jos guzovace za odabrane
komunalac održava žičaru ?.. ja sam konto da oni fataju pse (debuger feels schocked)
preljevanje iz supljeg u prazno
hahaha. tale se pozicije za projekte koji jos nisu ni blizu gotovi. mogo bi i jedan upravni odborčić za buduće nuklearne elektrane.
samo otvarajte JKPove i zaposljavajte rodbinu i dosljake......to je u startu novi GRAS