Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mi revizori budu trazili kartu, reci cu da strajkujem dva dana...
Zahvale Centotransu...
Sada, mi trebamo da stupimo u strajk, da (H)im pokazemo kako se to radi. Pa ne mogu se igrati s nama k\'o djeca s igrackama, majka mu stara.
KAKAV NAROD TAKAV GRAS I TACKA JA CU JEDNOM RECI I OPET CU PONOVIT A VI ME PROBAJTE OBORIT GRAS MA TO SU MANGUPI DA IH NEMA VECIH
Ne razumijem zasto takav stav prema ljudima koji zive u prigradskim naseljima. Ovi izi centra treba da znaju da se vozaju na racun tih ljudi, jer ti ljudi, htjeli ne htjeli moraju da kupe kartu. Koji primitivizam, papak dodje ovdje da pametuje o necemu a ne zna napisati obicni glagol ispravno. Da se razumijemo, ni\'e seljak onaj koji zivi na selu vec je seljak osoba koja se ponasa primitivno kao vecina ovdje, sto se moze vidjeti iz komentara. Dzaba vama sto zivite u gradu kad ste seljoberi nevidjeni.
@shaban Kome nama? Sarajlijama jel? Sto stalno ponavljas \"kako bi vama bilo\" i \"da ti dodje centrotrans\"...? Ako zivis u nekakvoj vukoyebini i treba ti dva dana do autobusa to nije moj problem i kad te se vec ne tice gradski saobracaj neznam sto se javljas uopste.
pod \"normalizovan\" mislili ste napisati \"radi\" ili \"opet fercera\"...jer u tom prevozu nema nista normalno...pa je ovo malo zloupotreba te rjeci, zar ne?
nije fazon da centrotrans uzme monopol, fazon je u tome da se i centrotransu dozvoli da vozi na linijama kojima vozi i gras, sad ako je njima isplativo da oni voze po marku ja sam za, uvijek bi radije dao marku nego 1.6 za istu stvar i relaciju`
pravi si shaban
@qb e moj jado!pa grasova karta iz Ilijasa do Sarajeva pola marke je jeftinika od Centrotransove!ja nebranim Gras i tu je sljam SDA-ov i harisov!Ja samo kazem da centrotrans uzme monopol nad Sarajevom vidjeli bi kako bi vam bilo!Treba Gras osvjezit novim kadrom otjerat ovaj sljam i stavit firmu na zdrave noge!a brate nerise za kartu 90% raje se sverca!a da ti dodje centrotrans bila bi ti duplo skuplja karta jos nema tamo svercanja!
Jao centrotransa fol oni fini markica kartica!Bila bi vama 5 maraka karta kad bi oni uzeli monopol nad Sarajevom!Neporzavam Gras al nedo bog da Centrotrans preuzme tramvaje i privatizuje gras!Nebi vise bilo ma odo na ilidzu za dzaba bilo bi odo na ilidzu za petaka!
@shaban Ne njajke hljeba ti. Zato mi u gradu dvije tramvajske stanice placamo kartu grasu isto koliko i onaj ko dolazi iz ilijasa ili vogosce. Zdravo A zona, koga oni foliraju, gradska raja time pola karte placa seljacima da se mogu dovuc do grada. Posampi se ja i na gras i na sve koji ga podrzavaju.
Shabane,plati kartu i vozi se!Vi bolešnjaci bi samo od sadake da živite, e pa neće moći!HELJP HELJP PLIZ PLIZ SADAKA
valjda NORMALIZIRAN
Kakve veze ima Srbija sa štrajkom GRAS-ovih radnika???? Hajde popij sedativ i nazad u ludnicu! Izgleda da su vam Srbi toliki strah zadali da ih vidite i tamo gdje ih nema!
\"Normalizovan\"? Znaci nije ko prije strajka, jel to neko drugi preuzeo gradski saobracaj?
Ima li iko normalan u grasu da im podijeli radne knjizice i da primi nekoga ko hoce da radi