Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik kojeg je sda lopov bego gutic smijenio jer je, kao ministar unutrasnjih poslova, poceo hapsit kriminalce u samom MUP-u (bliski saradnici u kriminalnim djelima samog gutica). prema gradskim pricama namjerava DOBRO procesljat rad opcine od rata do danas (jos nijedna inspekcija nije usla u opcinu tuzla). ovaj bi mogao dobro zatalasat (osim ako se sdp i df ne utale da jedni druge ne diraju)
Ne zanima me DF, ali ljude poput Gadže treba gurati u politiku.
Od 1990. godine (26 godina ) Tuzlom upravlja SDP. Vrijeme je za 4 godine mandata koalicije SBB-SDA.... :D
Čemu kuknjava što se Jasmin kandidovao, ako ga građani uporno biraju na izborima? Pa svako ima pravo da se kandiduje, ali će građani reći kao i do sada koga hoće, a koga neće.
Gadžo je dobar odir! Za čišćenje Tuzle potreban je baš takav profil! Samo DF Tuzle mora biti spreman, da po svaku cijenu stane iza svoga čovjeka. Bukvalno po svaku cijenu ako žele uspijeh 2018-te!
Covjek vrijedan da se za njega glasa, pošten, hrabar....radi svoje hrabrosti i poštenja nije odgovarao Banovićkom lobiju i zato je Bego pravio cirkus sa svojom ostavkom samo da bi smijenio Gadžu
ne znam jel nekome narod davao licnu podrsku kao tom zeljki, pa dobijao vise glasova nego bosnjacki clan...ali je sve iznevjerio.
DF izgleda propada, niko im vise ne vjeruje i ne znam na cemu baziraju svoje vjerovanje u bilo sta.
Ne znam ko je i kakav je Gadžo, ali mislim da je žalosno da desnica kandidira više žena od ljevice.
Ma prekrasno, premjer kanton policajc,sad da bude i načelnik - uh, grdonačelnik.Iskreno, ne valja ni jedan. Jasmin jer vec 14 godina provodi smovolju volju kapitala koji pristane da podmzuje i nejg njegove sradnike. Gadzo zato sto mozd jeste drčan i pošten ali da je sposoban - uspio bi završit istragu oko pogibije četvorice momak na površinskom kopu dubrave prilikom ilegalne eksploatcje uglja, tj. ne bi pokleko pod stranaačkim pritscima koji su gaa na kraju i smjenili sa poz. ministr MUPa TK.
Gadzo je seljak. Mozda posten ali nesposoban i seljak, nije on za gradonacelnika. Sjebat ce i ono malo stp valja.
A Jasmin iz Rahića je uzorit građanin i sposoban - jest ali za sebe i bliske saradnike mahom mahalaše i s brda sišle. Dosta više njegove šizike - 14 godin, ejjj.... pa gdje to ima?
veliko gospodin u poređenju sa aktuelnim premijerom i predsjednikom skupštine...a kad je u pitanju poštenje bilo bi ponižavajuće i poredit ga sa njima....pomest će Gadžo i Jasmina i tajkunskog protivkandidata Batu-direktnog Banovićkog kandidata
imamovice za nacelnike.
@Geljo o cemu seljak pricas
napisaaaaao tri velika slova i upitnik i mene nesto pitas ili
Jasmin Imamovic nije dobio podrsku od clanstva SDP-a da bude kandidat za gradonacelnika, ali je uspio izrezirati sjednicu gradskog odbora SDP-a uz pomoc nekoliko svojih dupelizaca. Kakvo je to glasanje za kandidata kad imas samo jedno ime zaokruzit? Dao je svoj doprinos u razvoju Tuzle, ali 16 godina je dosta, i vise ne pale njegove floskule multietnicko, antifasisticko, najstarije u Evropi, jedino u Evropi... Dao Bog da izgubi, i dao Bog da ne izgubi od SDA i SBB-a.
ovdje malo lici na Jasona Stathama,protiv de Niro Imamovica...koga ce nam sda ponudit pa da se siti nauzivamo birajuci...
Dok se najvecim zvjerkama ne odrubi glava, nema promjena, nema veze jel ovaj il je onaj izabran.....nekad covjek skonta koliko onaj stari I nije bio toliko los tek kad vidi kad nova mrljina sjedne u fotelju...mene interesuje ako neko moze da mi kaze, mjesto rodjenja I gdje je zavrsio osnovnu skolu ovaj Gadzet, je li gradski covjek ili je on ko I vecina danasnje vlasti sa brda sisla, ostavila ovce na brdu I preuzela narod kao iste, u svrhu sisanja I ostalog iskoristavanja.....
@Stelt117 tako je !
presmjesna je bosna,politika u bosni ako se tako uopste moze i nazvati
naranđasti su donji. dovoljno im viknut "poplašen" na skupu i bice razlaz.