Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet dupliranje nadležnosti. Ukinuti gradsku administraciju zajedno sa Skupštinom i viječnicima. Raditi volonterski i tako dokazati da volite ovaj grad. Sem što neko reče kako? Ljudi imaju puno kredita!?
Najekonomicnije rjesenje je da se inspektoru kupe role , blok broj 5 i drvene bojice.Tako vuci siti i ovce na broju ili bosanska verzija iste poslovice "vukovima sve veci apetiti a ovaca sve manje"
Cirkus i ujedno velika sramota !
Bravo SDA! samo naprijed! Koji idioti majko mila. misle stvarno da mogu na ovaj nacin nekome zamazati oci. dok unistavaju pola sarajeva smjenjuju neke apsolutno nebitne ljude.
Kada neko iz SDA kaze da je razocaran necijim radom ... i vecina nas je razocarana radom SDA dugi niz godina, ali njih to bas i ne interesuje.
Taman Ivo Komsic dadne jednu platu i inspektoru se objezbijedi fotoaparat i sluzbeni mobitel. Ivo ionako ima dvije plate.
Lošiću, daj čovjeku iz svog džepa. Brate, nakrali se ti i tvoji ovih 20 godina, halali ne bil' išta pozitivno u gradu bilo.