Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina da ste se vi prodali SDA! Izdali Statut stranke, clanstvo, birace. A u Opcini Centar ste sa SDA izabrali za predsjedavajucu zenu-penzionerku i njezinog savjetnika-penzionera?!? Gdje su tu mladi, obrazovani ljudi? Oni koji govore jezike?
i mora biti iz vase stranke?
Ma o kakvim vi kriteriju govorite. Dok ste vi uzvali po bjelom svijetu za vrijeme rata, morali ste nauciti bar jedan svjetski jezik. A ko vam je, tako vam boga, onaj Pedja Kojovic? Covjek nema gdje nije zasjeo da bi primao pausale i druge privillegije. Sigurno je i on bio van zemlje tokom rata pa sad svjez i horan, zmirka i sve zivo kritikuje. Niste vi nikako kako treba, sve nesto mjenjate imena i nacionalnost i izbornim inzinjeringom dolazite do poslanickih mjesta.
Ovi ne znaju bi li kakili ili piškili!
VIDI PROBLEM U NASOJ STRANCI A U SVOM KOALICIONOM PARTNERU SCEPI RADONCICU VIDE POKRETACKU SNAGU BIH.PAMETNOM DOSTA
Svi vi iz kvazidemokratske "Vaše stranke" ne vrijedite zajedno ni malog prsta gospodina Kljuića, kojeg kada spomenete trebate ustati, vi umobolnici p(r)odanici.
Мене су у зли комунисти као дете у Травнику учили да одело не чини човека !!! Какви покварењаци !!!
Glupost!!! Mlađahni junoša mora prvo da stekne iskustvo u svojoj stranci, pa onda da soli pamet ostalima. GRADONAČELNIK je onaj koji će se izboriti za status grada kakav je bio prije 91. god. Niko do sada nije ponudio ni približno riješenje. U N. Stranci takav lik ni iz daleka ne postoji. One koje ste imali već su vas nogirali. Vaš novi moto je ; živjela AUTOKRATIJA!
to što ste vi napravili stranku da bi zgrnuli lovu i usli u politiku govori dovoljno o o vama, VIDJELA ŽABA DA SE KONJI KUJU PA I ONA DIGLA NOGU! A kandidat vam je Jakob Finci koji ima 79 godina, protiv čovjeka lično nemam ništa, ali smatram da je prestar za tu funkciju te da gradu treba neko pladji, poletniji, a uz to obrazovan i sposoban.
OVi iz nase stranke su poceli da pricaju gluposti, presmijesno je to da oni pametuju oko gradonačenika i kakav bi bio on, sa svojom koalicijom sa sda su ucinili sve sto su trebali
Pa ZAR JE Bosnjacima ZABRANIO SDP i lagumdzija da imaju GRADONACELNIK SARAJEVA bude PRAVI Bosnjak, vec HOCE silom POTURITI onog genocidasa igora ? Za vrijeme mandata SDP-a u Sarajevu i igora, beh.mena i lagumdzija ZEMALJSKI MUZEJ i NACIONALNA GALERIJA su zatvorili vrata u Sarajevu, PAMETNOM DOSTA ko su i sta su SDP ! U svakom slucaju podrska LEGENDARNOM STJEPANU KLJUJICU ! A G-n Finci je iskreni prijatelj RBIH-e i Bosnjaka !
NAJVEĆI PROBLEM JE ŠTO NEMAMO OBRAZOVANOG, ČESTITOG I NEKOMPROMITOVANOG KANDIDATA ZA OVO REPREZENTATIVNO MJESTO, NIJE BITNO KOJE NACIJE I IZ KOJE STRANKE ILI NE-STRANKE, TO JE PRAVA ISTINA, NAŽALOST!
Ponasaju se kao djeca kojim ne daju lizalo. Zar moze biti veci patriota, erudita i dingospo od Kljujića?! Draga ni je Nasa Stranka, ali mi je draza istina.
mora biti prelivoda ko onaj vaš peder Penis Quratc ili po mogućnosti pogani ćifutćić pa da kolo vodi. SIKTER STOKO ĆAFIRSKA
ja kao strucnjak moram reci da se onaj vas, ako nista, dobro pravio englez
prvi idrugi slov zadovoljavaju i Radovan Karadžić i Biljana Plavšić, imaju iskustva u upravljanju, artiljerijskom vatrom a sarađivali su sa Beogradom, Atinom i moskvom dugo vremena. P.S. nađite gradonačelnika a ne čovjeka sa papirima, Tito je bio bravar
PEPI KLJUJIC GOVORI STRANE JEZIKE, PA TAKO PORED HRVATSKOG ZNA I SPORAZUMIJEVA SE NA BOSNJACKOM I SRPSKOM JEZIKU !!!