Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šupački i licemjeran potez. Vlasti u Prijedoru su pokazale koliko žele nesrbe u prijedoru i koliko su tolerantne. Zato Paviću, ne seri dok voz stoji...
Kriva jer RS i Srpska Genocidna politika već 25 godina koja je zatrovala vaš čenički narod
Микановић Владимир Yesterday near Prijedor Jbg, nisam 'teo, bio p'jan. Share 85 people like this. Александар Продан Alah prasta sve Yesterday at 11:36 · 41 Fe Rid Pacer 15.09.2014. u 16:27 +3 Klinac je inače poznat, jer je kao beba činio zloćine po Prijedoru. A na ovaj teroristički čin ga je nagovorio lično Dodik, rekavši: "Vladimire, idi i razbi im đamijsko staklo golim rukama, pa ja". Ako ne vjerujete meni, pitajte imame. Oni primaju informacije "odozgo". Yesterday at 17:06 · 13 facebook skripti
U Republici Srpskoj ,nažalost žive :četnici i početnici(mladi srbi koji postaju četnici).
Ovaj imbecil snosi 10 puta više odgovornosti za ovaj napad na džamiju nego li otac tog majmuna koji razbijao prozore. On je taj koji na svako pitanje o Omarskoj, Trnopolju i Keratermu odgovara sa - nećemo se vraćati u prošlost, treba gledati u budućnost. Ovakvi kreiraju sistem vrijednosti u kome je napad na vjerski objekat i očigledno javno širenje mržnje - tek mali prekršaj, oštećenje tuđe imovine. Pitam se kako bi reagovao da su vehabije prošetale gradom uzvikujući "Allahu ekber" i da su polupali prozore na pravoslavnoj crkvi. Da li bi i tada priča bila - neka organi rade svoj posao.
Opet jedes govna PAVICU za tebe je obiljezavanje godisnjice ubijene djece u Prijedoru *Gej Parada* To si i javno rekao, Drugo sta radis Muslimanima u Kozarcu!? Kocis im sve od struje puteva vodovoda komunikacija. i mali bezbroj jos stvari. TE JOS POLICIJA KADA USTAVI MUSLIMANA U PRIJEDORU NEPITA ZA DOKUMENTE NEGO OTVORENO TRAZI 10 ILI 20 EUR. TI ISTI SU ME TUKLI SA MOJI 16 GOD U TRNOPOLJU A VIDJAM IH JOS UVEK U POLICIJI CAK MISE I NASMIJE U FACU!.. ZATO PAVICU TI SI CETNIK I POL. ODJEBI ILI JOS BOLJE UMRI STOKO PRLJAVA!!!
gradonacelnik=zlikovac u rs. sto si vise pobio, zapalio,silovao, zlostavljao, to visocija funkcija. U Sarajevu su po crkvama mogli samo geleri cetnickih granata razbiti staklo a nikako gradjanin, cak ni poslije gubitka clana porodice, prijatelja, poznanika. Sto nas bog kazni imati ovu truhlu rasu u njedrima. ociglednije iz dana u dan da su oni jedini potomci Turaka na Balkanu. Losa rasa, nema druge. Bugari, pravi pravoslavci. Uvijek su snazno mrzili srbe i dan danile ih zovu "poganom sortom-rasom" kroz istoriju su ih uvijek tamanili k´o pacove. Bugarska je prva priznala BiH nakon osamostaljenja. Srbiju je odjebala Makedonija. Slag na tortu je neovisnost Crne Gore. I bas ta gamad, razbijaju prozore na vjerskoj ustanovi (stvar izbora, puna ili prazna), zato jer je ekipa najjace nacije u svemu pa cak i u kosarci, pobjedila puno inferniorniju ekipu po svim relevantnim kladionicama i analizama?! Idemo razbiti prozore na dzamiji. idemo pisat pred dzamiju. Idemo ubijati, tuci, provocirati stare vjernike na putu k ili iz dzamije. U Federaciji, da idem raditi takve idiotizme, ne pada mi na um a hvala qu... ni ostalim sunarodnicima. Citam istu vijest na jednom srbijanskom portalu. 240 osoba je osudilo taj idiotluk dok je 14 podrzalo. Bezbeli od ovih napustenih od svih i svakog.
Ovo je Pavićevo maslo. Marko Pavić je 1992 godine bio predsjednik Kriznog štaba Opštine Prijedor. Tada su nastale Tomašica, najveća masovna grobnica u Evropi nakon Drugog svjetskog rata, zatim Keraterm, Omarka, Trnopolje i Ljubija kao konc logori, Korićanske sijene i masovna strijeljanja. Zajedno sa Radoslavom Brđaninom morao je odgovarati u Hagu za genocid 1992. Kao predsjednik Kriznog štaba morao je znati za zločine u Prijedoru. Genocidaš i koljač.
Bosnjaci trebaju učiti na primjeru hrvatske! Napraviti Oluju i protjerati bagru preko Drine pa neka se tamo pojedu medzusobno! To nije normalan narod!
biće tornado ne oluja.samo polako.yebacemo im mamu genocidašku.
Ova diskusija obiluje huškačkim govorom. Govor mrznje nije sloboda govora i podlijeze krivicnoj odgovornosti po krivicnim zakonima u BiH. Prijavite govor mrznje http://zalbe.vzs.ba
Obrazovan čovjek Dugo godina obavljao funkciju direktora Preduzeća za PTT saobraćaj Prijedor - Obavljao druge odgovorne funkcije u privredi i državnim institucijama - Predsjednik Skupštine opštine Prijedor - Ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske -Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske u dva mandata -Član Upravnog odbora Asocijacije agencija lokalne demokratije ALDA Šta drugo očekivati, samo neuki likuju nad ovakvim stvarima.
@Zvornik zaboravio si dodati da je bio predsjednik Kriznog štaba Opštine Prijedor 1992 kada su nastale Tomašica i niz drugih masovnih grobnica, i kada su nastale Korićanske stijene, Keraterm, Omarska, Ljubija, i drugi konc logori, koje je CNN prikazao. Marko Pavić ima umiješane prste sa genocidom nad Bošnjacima u Prijedoru i sigurno je trebao biti predmet Tužilaštva BiH. Kao predsjednik Kriznog štaba Opštine Prijedor 1992 nema sumnje da nije znao šta se dešava, a možda je sa Brđaninom naredio ubistva Bošnjaka.
Iako bi ja licno sve monoteisticke bogomolje sravnio sa zemljom, ovo je bas jeben kompleks bosanskih Srba
ovo je ispravan i ljudski potez ali se nece svidjeti Sefu, partneru u vlasti .