Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo i necemo u svom gradu smjeti reci tko nas je grantirao godinama. Pod hitno smijeniti hobita Ivu Komsica i poslat ga u p.m u Kiseljak
@SvetiPerun Mi želimo Republiku Bosnu i Hercegovinu sa bošnjačkom većinom (već imamo preko 50%, popis će pokazat) koja će se u sljedećih 50 do 100 godina ostvariti zbog velikog kontrasta i većeg nataliteta u Federaciji nego u RS-u gdje odavno vlada bijela kuga težeg oblika. Hrvati kao već oni koji imaju dvojna državljanstva i koji će ista ubrzo steći odlaze (sa željom da izgube BiH državljanstvo) iz BiH i traže poslove po EU. Lijep pozdrav SvetiPerune. :)
@SvetiPerun Glup si
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije to prekrivanje ploca nikakav bauk. Naprotiv, same ploce i sadrzaj na njima sada su jos vise dosle do izrazaja. Kao i karakter onih koji su trazili da se prekriju.
BiH je nemirna Država a Sarajevo je tri puta gorilo a opet se izgradilo.Jadni su oni što žive u Sarajevu a čeznu za selom iz kojeg su šljegli i nikada ne osjećaju ovaj šeher.
Najoštrije sankcionisati one koji su naredili da se prikriju zločini koji su počinjeni. to se nikome ne smije oprostiti. najoštrije osudjujem onog ko je to uradio. istorija je takva i nikoga ko je iskren ne smije da iritira. one kojima to smeta mogu slobodno nazvati zlocincima i nepozeljnim gostima u BiH i sa njima nam ne treba nikakva saradnja.
ivo je svakako ikebana, treba dovesti ramba amadeusa ili damira niksica na mjesto gradonacelnika
Neregistrovani, ne postojite. Pokazite validnu registraciju vase stranke Reufa i Emira.
ZABORAVITI I OPROSTITI NECEMO! IVO PRODAO SI SE, ALI NAS NECES. MRS!!
"Ko zaboravi iznova prozivljava".Bravo Reufe takvi nam trebaju.
u pravu su ljudi u potpunosti. čega se ba imamo stiditi i šta imamo prekrivati naše ploče. DA SE JA PITAM VELIČINA SLOVA BI BILA POLA METRA, PA DA SE SA DVJESTO METARA RAZMAKA VIDI KO JE BIO AGRESOR I KO JE ZAPALIO VIJEČNICU!
@M84 savjet, piši BOSANSKIM JEZIKOM, onim koji od malena pričaš i pišeš, ne koristi se nikakvim modifikacijama BOSANSKOG JEZIKA, kao što je tzv srpski jezik u BOSNI.
bravo savez......ovako nesto da se desilo u prelijepom Dubrovniku koga su isti razarali kao i seher....davno bi dobio nogu....fuj stoko smrdljiva
Odmah ga smjeniti, nema tu priče, da smo iole neka normalna država, ovaj Komšić bi već bio bivši. Neka bude sramote one što su bombardovali ovaj grad, neka se oni stide i svoje lice prikrivaju.
De ba Reufe ohani... Nije ti Komšić kriv što ga SDP i SDA i Naša Stranka podržavaju u Gradskom Vijeću, oni da su htjeli davno bi govna smijenili, ovako... ti piši saopštenja, MOJ REUFE
Eto ispade da se stidimo pred svojim zločincima što smo postavili tu ploču. Stid nas onih koji su nam nažao učinili. Kaže: "Ne zaboravite- Pamtite i opominjite!". Mi smo izgleda i zaboravili, a tek što opominjemo, uh... Zločinci se ne kaju za svoja zlodjela, niti su se izvinili. Kakva crna diplomatija.
...ako će stepinac bit blaženi, čemu frka?
Te komunjare treba odmah najuriti usranom motkom i poslati ih na Sokolac da traze Vajnera cicu.
Mojne tisra Reufe stare ti.
Izravno otjeraj bandu...