Udruženje građana “Zašto ne”
0
Građanski aktivizam može izliječiti bh. društvo
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjani nisu vise u gradu , a nisu ni u BiH jer su se razbjezali po bijelom svijetu , odnosno postali su \"rijetka zvjerka\" koja se krije po stanovima igrajuci remija (STA TI JE TO REMI, J E B O TE REMI?) dok su na prozorima spustene roletne da papci iz susjednih stanova i kuca ne vire karte..
opet se ova iskompleksirana iz danske javlja..ajme bolesnice..mora da si isprdila iz bosne pa sad ti valja rintat kod stranca po 12 sati na dan..ko ti je kriv..mi nismo sigurno i zato ti moja kuca bosna i hercegovina daleko bila
Svaka cast!
Respect! =)
Kolko vise imate tih udruzenja, bog vam pomogao, samo iz supljeg u prazno, sve goli neradnici.