Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sise na slic 1 odo da ga bacim !!!!
Džaba ste promijenuli naziv portala, džaba članci o zenici, za mene ste i dalje šibicarski portal
Majke mi treba zabraniti komentarisanje na ovom klixu posto ga ocigledno prati ogroman postotak zatucanih, seljackih, nacionalisticki zadojenih primitivaca. Nije ni sloboda govora za svakoga.
E moji zenicani mene bih bilo stid. Sarajevo bih nazivao da sam na vasem mjestu velegrad ;)
Kako se bosanci upoznaju? Ja sam Mustafa iz Saraj\'va Ja sam Moke iz Tuzle Ja sam Njifra iz Mostara JA SAM DZEVAHIR IZ ZENICE AKO TI SE NE GADI
JA PRVO VIDIM JESUL DOZVOLJENI KOMENTARI ,AKO NISU I NE ULAZIM DA CITAM CLANAK
Bravo za naše mlade muslimanke, što se ne umotavaju ko njihove nane. Aferim braćo, i ja bi jednu zveknuo.
STa je ovo niko od muskih da ima dvalkava prsa ili ledja???? Jooj sve obareno!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
A.l.l.a.h ce ovo sve p.o.k.a.r.a.ti...Ovu sramotu i golotinju ceka dz.e.h.e.n.e.m....
Auuuuuuu znam ovu plavu sa slike 12 ...ista kao i uzivo prelijepa lagao bih kad bih rekao da je ne bih
Plavusica sa 12-te slike MOC!!! Najljepsa si maco
Mos si mislit jest vama dobro smrdoguzi kad plivate u sopstvenom izmetu.Niko se ne pere a svi na jednom mjestu.Palite li tamjan na bazenu.
Vido lojandera i bulica što se brljužaju u vlastitoj pišaći. navikli da smrde pa ga jebi.
a gdje su slike bazena u sarajevu ako ih uopste ima
Nicaze dismr...žene-svaka stopedeseta dure...grob do groba
vise picoke u zenici na bazenu nego na zrcu