Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ? Nije mi jasno traže hitnu ostavku vlade a drugi zahtjev da vlada hitno isplati novac pojedinim kategorijama? Kako će isplatiti novac ako da ostavku to su suprotni zahtjevi .Ako da ostavku onda ne može isplatiti novac.
godina 2153: zemlja: bosna i hercegovina grad zenica: Građani Zenice održali mirne proteste
ne znam zašto klix konstantno plasira stare slike!! u Zenici je danas bilo oko 50ak ljudi!! sramota koje laži!! ne znam zbog čega!!
NIJE TO TRG IZETBEGOVICA VEC TRG TRUHLOVBEGOVICA
Hoće li ikada išta biti normalno u Balijanstanu!?
Nece dok vlada dinastija truhlovbegovic
Misliš dinastija Izmetbegović!
I kao sto ljudi kazu - HULIGANI SU NA VLASTI !!! I to dobro bezobrazni i dzon obrazi, sve ce oko sebe okriviti, al on nije kriv nema sanse....Te druga stranka, te medjunarodna zajednica, te narod , ma svi su krivi, samo oni sto uzimaju 40 000KM mjesecno (sto se zna) nisu bezobrazni