Slupani automobili po gradu
0
Građani šokirani, kampanja uspjela
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnije je uložiti novac u popravku kavaliteta kolovoza i saobraćajnu signalizaciju nego u medijsku kamanju na koju ne reaguju obijesni tatini sinovi s slabasnim automobilima.
Kampanja mi se sviđa! Mnogi se neće opametiti možda ni poslije kampanje, ali će im barem slika biti urezana u pamćenje! Vozač sam i nije me strah kako ja vozim, veće me strah onog koji meni dolazi u sustret!
špelvrcna za gemanzovanje restabuldovanog biklonera
odlicna kampanja bolje se uci na tuđoj nesreci
zaboravljeno, ima jos jedna veoma znacajna i potice iz istog vremena i od iste grupe raje, a to je REPUNPOVANA PERFUFNA pozdrav
halo kralj, znas li ti od kad rijeci CINCILATOR I GEFUFNA vuku korijene pozdrav
ODLICNO!
Ideja je dobra, ali GROZNO je u pravu, to samo odvlaci paznju, i to moze biti preblem, barem dok se vozaci ne naviknu. Ja kad sam prvi put vidio, vidio sam iz auta i pravo se zagledao. Za neke neiskusne vozace bi to samo mogao biti uzrok nove nesrece. Sve u svemu, dobra ideja. Vidjecemo hoce li doprinjeti smanjenju ili povecanju nesreca.
Trebali su i leseve koji su poginuli u saobracajkama razbacati po ulicama.
jedna od najjacih kampanja ikad vidjena...strašno...
kakva originalnost, nije ovo za dike nikakve, ovo je nuzda, sramota. mup ovo iz ocaja radi da spasi neciji zivot a ovo samo pokazuje koliko je ovaj narod tvrdoglav, naivan, nepromisljen, prepametan, povodljiv, nedorastao, neobrazovan, i da mu se kita dize i reaguje i onda kad bi to glava trebala raditi. I gdje smo e? Ovo ti samo znaci \"konju vidi sta ce ti biti ako ne budes postovao\". Bas to \"konju\".Tuzno je da saobracajni znakovi gube funckiju, zamijenice ih ovi novi sad. Jarane konceptualna umjetnost nam treba na ulicama da supku objasnis, jer mu simboli i piktogrami svima razumljivi ne idu u mozak frtaljni. Najgori su ovi od 18-24. Noga u guzicu svima. Vozdrica.
Ekstra!
uahahhabu..jedva cekam nastavak kampanje sa pravim lesevima koji izmasakrirani vire iz olupina i sa pravom krvi koj se cijedi sa bilborda..buahhahubu
Svaka čast!!! Vrlo efektno i kreativno!!! Nemoguće ne primjetiti i ja sam bila \"šokirana\" pozitivno!!!
A mozda da su donijeli neke lutke,pa ih unakazali i posuli vjestackom krvlju(onako da im se crijeva vide i drugi unakazeni organi),pa da sve to stave......Ipak,morbidna ideja,nek ostane samo na ovim slupanim autima!