Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paljenje svijeća i sl. kakve ublehe, vremena imaju na pretek pa eto da zapalim svijeću. Kada neko suosjeća taj konkretno pomogne sve ostalo je farsa.
sta ce im svijece? pa nisu mrtvi ako su migranti
MNOGI bi građani Sarajeva u znak solidarnosti sa izbjeglicama otišli i živjet sa njima u Njemačku !
Radikalni Islam koji dolazi sa migrantima znači smrt Europe, a i nestanak vrijednosti koje mi poznajemo i po kojima živimo.
je li ove vrijednosti: Na lokalitetu Kozluka strijeljano najmanje 805 osoba
@samir.saric.56 Ne vidim kakve veze jedna stvar ima sa drugom.
Još jedna šupkouvlakačka ubleha. Navali narode i prihvati zapadnu tradiciju, a svoje odbaci. Merkelka je neki dan rekla da nem multikulturalnosti već samo zapadna kultura. Stanite i proučite fatihu za nastradale migrante.
A nece se sjetiti da prouce Fatihu, nego pale svijece?? Eeee moj multi-kulti Bosnjo, dzaba se trudis, nevaljas ti njima ni da se izvratis...
Najveci glumci u Evropi.... markale, srebrenica su niskobudzetna produkcija u odnosu na danas...
"Nijedan dobronamjeran stanovnik planete" Naravno, zato je evropa isprepletena bodljikavim žicama.