Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21. vijek, rođaci...
A kad glasaju zaborave da nemaju vode. Svi dožive privremenu amneziju.
treba da nema vode da stoka ko u ratu ide kanisterima da pije vode mozda postanu malo ratoborniji i mozda se odluce da olos i sljam koji krv piju narodu 20 godina udalje sa njihovih udobno kriminalnih fotelja ...sve dok ova stoka od naroda bukvalno ne bude zedna i gladna nece se nista promjeniti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U kakvoj lopovskoj zemlji mi zivimo! Da nas hoce neki meteor unistiti sve!
JEL IKOG STOMAK BOLIO OD OVE VODE SAD LJETOS
#MEŠAODLAZI rijesimo trenutno najveci problem nase drzave, skinimo kretena sa klupe nase svetinje. ove redukcije, bojkot ovoga ili onoga sve je to smisljeno napravljeno da se ljudi zabave manjim problemima i zatvore oci pred onim velikim (mesom bazdarevicem) OTVORITE OCI BOSANCI BUDIMO SLOZNI OTJERAJMO GA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gradani Sarajevo niz godina placaju ZRAK...
Pa zasto dozvoljavate gradnju novih zgrada kad niste u stanju obezbjediti infrastrukturu odnosno odrzavati infrastrukturu izgradjenu 56'?! DEBILCINE!
Dok nisu zamijenili sat meni dolazilo vode 14-15KM.. od promjene sata dolazi 40-50KM .. ti javis oni ne je*u ni 1%.. majku im nabijem na glogov kolac !
Nesposobnost i lopovluk domacih "strucnjaka" dovede do toga da glavni grad jedne evropske zemlje, pardon, jedne od "vodom najbogatijih evropskih zemalja" trpi redovne redukcije usred bijela dana (???)... Molim vas, ima li slicnih primjera ovakve nebuloze u Evropi? Volio bih znati.
Ovo tekst iz Avaza :) što stvara defetizam i zorom te u crnjak baca. :)
ja glavnog grada i govana
došo papak u grad pa prvo tvrdio da je voda "božije davanje",nakon toga taj isti da plača kao zrak,nakon toga bi da je u gradu a živi kao na selu ...obrađuje njivu,ima više plastenika,zaljeva bašću,pere krovove i uzgaja stoku ali ne plača jer je voda "božije davanje"...krade vodu na svaki mogući naći i tvrdi plača zrak,ako ćemo po papanskoj logici kad nestaje vode onda se sat okreće unazad prilikom povlačenja vode tako da bi na kraju mjeseca imao 0 potrošenih kubika...čitam na stranici vodovoda kako već tri mjeseca apeluju da se voda racionalno troši ali njega nije briga jer on "plača vodu"...priključuju se ilegalno na cijevi po nekakvim kotama a onda kao nemamo vode...ni vodovod nije bezgrešan ali savjest "građana" je na takvom nivou u smislu "ko drugog jebe"...ne može "dragi novokomponovani građani" i jare i pare...
U Bosni i cesme prde.
Sjetim vam se familije. Popravite cjevi koje su suplje. 70% vode ide u zemlju jer su cjevi dotrajale. Znate naplatiti racun a ne znate popraviti infrastrukturu. U vodovodu su plate vise nego odlicne znam pouzdano. Ali ti uhljupi ne rade gotovo nista.
Ja stvarno vise ne znam da li VIK ima imalo stida, tacnije znam evo sada da nema. U nasoj ulici zbog kvara se traci kubika i kubika vode, niko nece da popravi, a oni protracene kubike uredno fakturisu. Po clanu 14 KM. A ovakvih ulica je jos... Drska stoka! Redukuju vodu, kao stalo im je mnogo sacuvati svaku kap...susa uvijek..bila je i kada je zemlja bila pogodjena poplavama. Sramota je koliko misle da je ovaj narod glup, a po svemu ispada da i jesmo glupi.
cinchita mene je bolio 4 dana sam bio se druzio s vc soljom i pio sam tablete od vode sto posto pizda im materina sad samo pijem sokove i colu
navikli smo da po plus 45 nemamo vode navikli smo da jedemo govna navikli gledam danas saban se usmrdio vise nemozes proc pored njega jedva se istusirah pritisak ko u afganistanu
"zbog nje su me zvali papak ja to nisam znao, i dan danas sve pamtim to mi je bog dao"....
šta radi ta inspekcija i komšije nek prijavljuju ko se kači nelegalno papci kupe kuću a žao im vodu platiti
15 dana pukla cijev nema ih da naprave a naplačuju masno
Treba biti sretan i zahvalan ako je ikada i poprave. U mojoj ulici godinama kvar uredno fakturisu. Bez imalo stida; 14 KM po clanu. Natezemo se s njima i upraviteljom, a i jedne i druge uredno boli briga jer im je omoguceno da uredno posalju fakturu za maglu. Drzava je u klincu, ne postoji novinarsvo koje je ikada i jednu slicnu temu dovelo do kraja, ne postoje instance koje bi sve dovele u red. Jednostavno raspad sistema.
Samo to sarajevo , skupimo dug za gas i vodu , to je pokazatelj ko zivi u sarajevu