Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad izglasati zakon da se nemoze kanditovati , neko ko nije rodzen u bosni za clana predsednistva, kao u svim demokratskim drzavama, i istjerati sve sandze iz bosne tako osloboditi radna mijesta , kao npr, gradsko , zdravstvene ustanove itd.i rijesen problem zauvjek.
Ja se nadam samo ratu jer pored ovolikog broja fasita, nacionalista sa sve tri strane boljem se nadati ne mogu.
...ako se uzdamo u boga, izbori su džaba bacanje novaca...
Prvo sto sam primjetio je da su oni sto sto govore "njiha" i sto od pismenisti samo znaju da glasaju, skoro svi izasli na izbore,sto znaci da je moguce da nam slijedi povratak u 18 vijek.
GLASAJTE!