Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bih pitao ove ljude dali im je imovina bila osigurana da bi imali neka potraživanja, a ako nije, hoće li ubuduće osigurati svoju imovinu za ovakve slučajeve?
E moj nacelnice jesi nsao kome ces pisati :D On trenutno zaposljava 50k nezaposlenih
@saab2 hahhaahahhaa
Ma kakva nemoć Vlade kad svaki dan demonstrira (nad)moć nad svojim građanima-radnicima, penzionerima, borcima, mladima, poplavljenima, bolesnima...pravo je moćna ova Vlada bez truna stida
Samo se strpite jos malo! Dok one stolice zamjene parlamentarcima, i njima je pravo nezgodno, vidjeli sta juce da se zale!
Šalje se loša slika o nemoći Vlade? Nije tačno! Oni svom svojom moći otvore džepove za guzovačom. Oholost, bahatost, nesposobnost, nekarakter i lopovluk su nešto drugo.
Koliko je ljudi,nepogodjenih poplavama,renoviralo svoje kuce i vikendice od tih novaca...
Izborna je godina biće obećanja na izvoz!