Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest, bitna saradnja, sve za zdravlje, bravi 👏
GlasRazuma Bilo bi odlicno da trehnes sa malo vece visine na zemlju da se malo pridrmas, sa nekakvim providnim, napornim skrnavljenjem pravopisa dosadio si i bogu i narodu.
gooUser1659627058 druže ti bi trebo bit komicar 😂😂
Sve je to lijepo i podrzavam ali kako sam cuo svi kazu da je centar za srce u Tuzli broj jedan na ovim prostorima. Samo kazem, ponavljam nemam nista protiv neka se ljudi lijece.
To su price za nasu publiku....Zagreb i Split imaju vece strucnjake nego i jedna klinika na Balkanu....kakva crna Tuzla, ovo govorim iz iskustva....
Centar za srce je privatna zdravstvena ustanova, a zbog politike iHDZa novac se mora davati hrvatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li ugovor sa onom klinikom u Tuzli. Zna li ko reci?
Na svakoj našoj Klinici imaju bar po dva vrsna hirurga koji mogu uraditi svaki operativni zahat i bolje nego u Splitu. Znam jer radim taj posao, a bio sam i u Splitu. Očigledno je u pitanju nova pljačka na nivou Federacije. Žalosno. Apelujem da se ne nasijeda na ovu priču. Uvijek možete doći do dobre usluge kada se raspitate dovoljno.
Objasni mi zašto dislajk kad si tako informisan i pametan.
Odnosno kad imas dobru stelu do neba i kad bas bas dobro podmazes novcano. Inace cekas na termin do sudnjeg dana. I ja govorim iz licnog iskustva. Ko ima jake stele do termina dolazi kroz 10 dana, ko nema ceka i do godine dana.
I kad kazu da Sebija nije dobra..
UZP
HDZ ''drži' zdravstvo u FBiH. Ovo je 'nabačena lopta' ili 'uigrana kombinacija'. Rečeno sportskim žargonom.
A Mostar? A Sarajevo? ma daj...
Hahahahahahahaah
Od splitske medicine, vrijedno pomena je centar za rehabilitaciju narkomana, a i to sa sumnjivim rezultatima. Ostalo je balkanska provincija. Pogotovo ova kardiologija, kardiohirurgija.
A u Klinici za Srce u Tuzli liječe se pacijenti i iz Hrvatske, a federalni zavod zbog politike nema ugovor sa njima.
Svaka cast, treba se Hrvata drzati uvijek… i syebati fasisticke Srbe
Hvala Aliji što nam je omogućio da ništa ne možemo u Bosni i Hercegovini imati.
Kako to sa uzp saradnju opet
Kako to sa uzp saradnju opet
Kako kod agresora ici na lijecenje?
bravo samo mi nije jasno kad se borimo za drzavu jedinstvenu zasto se mi iz rs ne mozemo otic u hitnu u sa bez da dobijemo racun odmah
Jer ovi iz fbih nisu u mogućnosti da ti biraju precjednika!
Vjerovatno jer zavodi iz FBiH i RS nisu dogovorili saradnju pa se ne zna kako to naplatiti. Svaku posjetu zdravstvenoj ustanovi neko mora platiti, prosto kao pasulj.