Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalnost: BOSNJAK jezik: BOSANSKI Sve ostalo je nebitno. Ne nasjedajte na ove glasnogovornike srpske propagande, koji se nazivaju \"bosancima\", zna se šta je njihov cilj.
OVAKO BI SE TREBALO IZJASNITI NA POPISU : Etnija - Bosnjak, Hrvat, Albanac, Jevrej, Crnogorac, Slovenac itd Religija - Musliman, Katolik, Jevrej, Budista, Ateista, Agnostik itd Rjecnik - Bosanski Nacionalnost - Bosanac ! To bi rebao biti pravi popis po svim medjunarodnim konvencijama ! Ali posto u RBIH-i nema politicara na vlasti koji su normalni, patrioti i inteligentni, Bosnjaci, vasu NACIONALNOST stavit Bosnjak, jer ce se srbi i hrvati PO NJOHOVOJ TEORIJI I PLANU - TAKO IZJASNITI ! Ne dozvolite vise da VAS IKO BRISE ko Bosnjake, NAJSTARIJU I JEDINU AUTOHTONU NACIJU NA Balkanu a i u Evropi ! Bosna i Bosnjaci su postojali ne samo prije hrvatske i srbije (150 godia od kad su izmisljene na Berlinskom Kongresu) , vec i od svih nacija i drzava u cjeloj Evropi ! NACIONALNOST\" Bosnjak\', PONOSNO jer se ima cime BOSNJAK I BOSNJAKA PONOSITI ! RBIH4VER !