Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
savjeti travničkih odlikaša
Evo ja imam pritužbu na nepravilnosti u zapošljavanju upravo u Ministarstvu pravde BiH. Raspiše se konkurs, a onda se, po konkursu, po kao redovnoj proceduri na radno mjesto pravnika prime kriminalisti i sl. A samo zato jer su im očevi pozicionirani u HDZ-u BiH. I kako ikome onda, ovo korumpirano ministarstvo može pružiti pravnu pomoć i to šatro besplatnu?!
Kupovina socijalnog mira ;)
Hoce li biti pravnici kao ona sudinica sto je zbrisala u Hrvatsku, ako jesu, onda su sposobni, inace ovim prepredenim ne vrijedi ici, znam sta ce reci.
NIJE BESPLATNO !!!! Mi to sve platimo !!!!!!!!!!!!!!!
da li znaci besplatna pravna pomoc da ce voditi neki advokat besplatno spor recimo oko nasljedjivanja imovine,kojem se advokatu to isplati kad je samo jedno rociste na koje izadje po tarifi 720km,ovo nije rjesenje vec trebate smanjiti cjenovnik usluga advokata i notara za najmanje 50 posto,kako to da jedan kupoprodajni ugovor kod notara kosta 500km,van pameti
Bojim se da besplatna pravna pomoć znači da se "bespolatno" posavjetuješ, i da te pritom upute na nekog advokata ili notara sa kojim su u talu!
SMRT SDA I NJIHOVIM GLOOSOOCIMO IDETE DOLE USKORO
Dobra stvar da mladi diplomirani pravnici steknu nekog iskustva...
hvala vam.. to je sve sto nam treba u zivotu..
Fino je to besplatna pravna pomoc ali se pitam sta oni mogu pomoci u ovom bezakonju i nepravdi.
Bas lijepo.