Dok zemlja i dalje klizi
0
Gradilište hotela u Srebrenici pod vodom
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka, besposlicari...
e moj aba baba vidjel ti ovih idiota sto komentare ostavljaju... Koja gamad ne upucena!!!
ma kakvo kliziste to se neke pare trebaju pokrasti kao investicija
sve mi je jasno, ali kojem investitoru je u interesu da gradi hotel na klizistu to nikako nije
Glasali ste za kapitalizam i demokraciju. Eto vam ih. Krvavo ste se izborili sad uzivajte u plodovima svoje borbe.
ovdje i ovce pod rucnom pasu...
Njihove kuće su u Božijim rukama :)
naucili iz sarajevskog iskustva, da dobiju dva stana uniste zivot deset porodica, ostavljajuci ih bez elementarnih uslova uslova za zivot.Jeb--le ih diplome i ko im je dao. Ne postuju pravila stara bukvalno hiljade godina. Cuj, znaju strucnjaci sta je kliziste kad papak zapne za neku lokaciju.
ps valjda strucnjaci znaju dali ima klizista ili nema... ne bi beze rizikovali nekoliko miliona maraka da ga izgrade .... vec se komsije bune sto ce im hotel zakloniti pogled .... lokacija im je extra 5*
Gradjevinska firma tvrdi da je sve u redu, a i ja sam sinoc bio na mjesecu... U svakom slucaju ovo meni izgleda kao da se sprema klizanje na blatu, ima li neki geotehnicar koji ima bolji uvid u ovaj slucaj da napise koju pametnu?
vec vidim reklamu. Predivan pogled na kucu na dvije vode.. Autentican zivot jedne bosanske familije ..pogled u kuhinju, spavacu sobu ..bascu..
čuj fotografije dokaz o postojanju klizišta... sa-x i njihovi stručnjaci...
jos ove kuce trebaju da slete u ovu rupu.
Opet Sarajevo \"pomaze\" Srebrenicanima.