Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heli Dodil potpisao ugovor? Ako nije onda i ne vrijedi. U stvari on bi trebao potpisati za obje strane jer ce biti njegov.
Dovoljno ti je da vidis na jednom tunelu slike vucica i dodika ,jos pise svjetlo na kraju tunela,da opalis po gasu i ne osvrces se vise
Trebate objaviti i ime vlasnika
Umjesto autoputeve, mi odmorista prvo pravimo
Nije “sveti” ili “srpski”? Samo da se ovo dobro završi.
Jel se gradi Autoput Sarajevo Doboj?
@Termiti kroz RS se gradi, odnosno treba se uskoro nastaviti oko Doboja, u Federaciji se trenutno gradi zaobilaznica oko Zenice, teren je u najmanju ruku najstrasnije slozen za izvodjenje radova. Ali zavrsice se nekako.
kako karta rs i brcko u njoj zarse time ne krsi dejton
Tzv Republika Srpska
Cudo su ga nazvali nekim normalnim imenom, a nisu stavili prefiks "srpska"