Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sova pogresna ti je informacija. raspitaj se malo kod svojih SDAovaca. jes ih Alija navukoi prej.e.b.o.
Ne zaboravite, inicijativa za podnošenje tužbe je krenula od prethodne Skupštine Grada sa gradonačelnicom Semihom B. Konačno, krenulo je! Grad se vraća sebi, ovo je ozbiljan grad.
Sta trebaju uradit pod HITNO to-je da SE VRATI licna imovina svih protjeranih gradjana iz BiH-e pa dje oni bili!!!!! i tuzit sve one kojima su lopovi sliom oduzeli imovinu!!!! DOSLO je vrijeme da se genocid tvorevina zauvijek UGUSI svojim zlocinima pa oni bili raznih nacina!!! BiH4EVER!
Istocno Sarajevo ne postoji. To se danas zove samo \"istocno\"... :D
\"\"\"\"Ojačavanje pozicije Grada Sarajeva omogućit će da građani najneposrednije učestvuju u lociranju sredstava koja će se pribavljati na ime zajma, najma te imovine“, dodao je Behman napominjući da Grad Sarajevo nema mogućnost, niti namjeru bilo šta prodavati, ali da ima namjeru sa njom po principima dobrog privrednika raspolagati i sredstva opet vraćati građanima. Sud je polazeći od ustavnih odredbi, kojima je potvrđeno da je Sarajevo glavni grad FBiH, odnosno BiH, utvrdio pravni subjektivitet Grada, a na temelju amandmana na Ustav FBiH i njegov status kao jedinice lokalne uprave i samouprave.\"\" To majstore! I nece vise bit ISTOCNOG Sarajeva vec JEDNOG i JEDNOG Sarajeva GLAVNOG grada BiH-e i svih gradjana!!! BiH4EVER!
prva recenica uvoda: \"Gradonačelnik Sarajeva Alija BehmAn...\" To majstore... He\'s the man! :D
@kako da ne; TI SI KRKANE SIGURNO SDAOVSKI SMRDA-KROMANJONAC.
Vratiće nam grad kroz još jednu šugavu televiziju a možda bude još šta. Ono što nam zaista treba u ovom životu nećemo dobiti. Dok se natežu GRAD i KANTON nas će i dalje mlatiti po ulici, kafanama i GRAS-ovim vozilima. I dalje ćemo se vozati i biti vozani svakakvim cestama, liječiće nas kao i do sad, samo uz dobro podmazivanje itd. Jaho Kurta ili Murta, samar nam je na leđima i nema nade da ćemo ga skoro skinuti.
jeli se ovo konacno urusava SDA carstvo.
Ovo je pobjeda, mala ali značajna, GRADA Sarajeva nad SDA seljaklukom oličenim kroz Kanton. Bravo i svaka čast!
Behmene ako mislis trositi pare od zajma na svoje budalstine trebali ti iz kantona prebaciti bar policiju na budzet grada a ne da balahate s parama i ti i kantom.