Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je gradonacelnica na narodnoj kuhinji? Ako nije, treba sto prije da bude, hrana ce ovom donacijom biti mnogo, mnogo kvalitetnija.
I ovu vlast nije stid i sramota da podrzavaju narodne kuhinje i to jos o njima govore sa osmijehom i ponosom!!! Kao da je to nesta uspjesno. . to samo pokazuje kako smo jadni!! Umjesto da rade na tome da ove narodne kuhinje nikome ne trebaju, da svako ima posao, neka primanja oni otvaraju narodne kuhinje e bosno moja
Ne znam samo sta ima ovako da se smijesi?! Cinjenica da su trebali sa 20 na 50 hiljada dici dotiranje kuhinje dovoljno govori, ne vidim razloga za smijesenje?! Najbitnije da je frizura na mjestu i da je uparila gardarobu. Nikad pameti.
\"Hljeba, igara i bazena\" klap, klap Topli obrok je zagarntovan budućim glasačima !