Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kitarevićka je kraljica,očito ima smisla i za humor! Moje skromno mišljenje je da je ovaj napad na vučka, isplaniran od stane duduka i interesantno da se onaj hudi Džuvo i vječiti direktor MUHE g. nikad nije očitovao!
VOLI TE CIJELA BIH KAO LICNOST I PAMETNU OSOBU .
Kolinda, prođi se ti nas i pravi suživot sa 300 000 Srba koje ste isttjerali iz lijepe vaše.
Vucica je trebalo napasti zbog onoga sto je rekao, ali ne u Srebrenici
ja neznam imali ovde neka budala koja vjeruje da ovo vucic nije insceniro? de digni tri prsta akote ima takog matereti.
prava istina (na srpski nacin) je dase vucic sam napo. to je jedina i prava istina. sve ostalo je izmisljotina celog sveta koji mrzi celi srpski narod
Nije NAM zao sto se foliramo zasluzio sto je dobio ......nije ga niko ni zvao ko je dobrodosao na sahranu svoje zrtve mrs u tri PM
naravno da su ga zvali ..bakir pre svega..
Ne foliraj, javno ti je zao u stvari jako ti je drago, likujes kao i mi, steta sto mu nisu gubicu razvalili da ne mora izmisljati da ima dokaz.
Eh kad u hrvatsku dodje garant će rahatlokum dobiti...ali kameni ko kod nas 😀😀
A gdje nestadose keramicke kosti?Za godinu dana ce ih odnekud iskopati,pa ce biti jos 8000 hiljad nevinih srebrenicana
Ne sveti se, ali pamti Bosno, majko stara Uzduz tebe i poprijeko Svuda mezar do mezara. Neljudi te saletise, Uvrijedise, poharase, Stari Most, Vijecnica... Prijedor, Foca, Srebrenica... Bosancima ti si biser, Domovina zmajevima. Smjela, gorda, ponosita Ti ces biti vijekovima!
Izgleda da su na vucica planirali izvesti teroristicki napad.. nozem
Bosnjo poslije napada odmah kaze dobar je vucic nismo trebali,one majke se svima u spuak ulizuju pa nemaju djabe platu 5000km.