Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju se cime ponositi u hrvatskoj,kolinda je mrak!!kod nas najljepsa dusanka majkic :)
@sarajevoxx ti mora da si bio cjelo vrijeme sa predsjednikom Alijom čim "znaš" ovu "istinu" o njemu?! Ja se pitam dokle će pojedini polupismeni i mržnjom zadojeni pojedinci moći da kažu sve ono što su od drugih čuli (valjda je ovaj tvoj citat zbog toga pod navodnicima) , a da za to ne snos nikakve konsekvence! Sve ovo što ste naveli se može pripisati vašem vođi, haškom osuđeniku Karadžiću koji je upravo ovakav kakvim si opisao prvog predsjednika R BiH Izetbegovića, ovo je činjenica, a ne revolt!
MILF
Rođena u Rijeci, živi u Zagrebu, takve gotivimo, poštujemo i sviđaju nam se jako!
Sviđaju nam se jako i SA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba kolindu kupit da jos jednu oluju napravi inace nemas mira od ovih muha gledaj kako su mirni prema hrvatima hahaha
UVJEK SAM VOLIO HRVATICE☝️️
Jadni vi poturice kad vam je 'suverenitet" u tudjim rukama i kad tudje interesne pritiske na Srbe, slavite kao svoje pobjede! Koliko mislite da ce to ici?
Yeb'te ljeb,..podero bi je ko rudonja ogradu. Pravi MILF a bome ni ona nije naivna,...koliko je ta radila na "ciscenju dugih cijevi" u NATO-u ko sekretarica
ima Seka krv da mu popije ako bude vidjela pored koga se uvalio njen Bakir
Da je pameti, Sarajevo bi s Zagrebom bilo u istoj državi. Svi u EU i svima ok.. Jedna osobna iskaznica, jedna putovnica i tržište od 8 miliona stanovnika.. To bi bila ozbiljna država.. Dinamo bi igrao s Željom, Sarajevo s Hajdukom, Rijeka, Zrinski, Čelik, Osijek.... Ovako se igra po livadama a s pola tanka goriva obiđeš cijelu državu..
tako je bilo zamisljeno 1994. , a i 1995. i nitko tada nije ni slutio da ce ovo prijelazno stanje ovoliko potrajati.
Moguce prije, danas tesko, indoktrinacija Bosnjastvom, pljuvanje na grobove sehida sa sahovnicom i polumjesecom, dovlacenje Arapa itd..mislis li da stvarno netko iz Hr to dns zeli? Predmet interesa je Hercegovina i Mostar ne srednji dio
ja se nadam da ce do nas doci slike gospodje u toplesu, hvala
Onda gospodjo Kitarović, dovucite ovu svoju djukelu Čovića, i stavite mu brnjicu, da ne laje puno..
Miss Piggy ne usudjuje da komentarise zasto se vec 5 godina ne postuje odluka ustavnog suda o glasanju u Mostaru... Valjda joj je nekakav datum u RS bitniji nego interes njenog majoriziranog naroda..
@Una Pogledaj ministarku u Srbiji, zove se Zorana Mihajlović pa mi reci koja više liči na damu iz Muppet Show-a, ona ili g-đa Kitarović!
pametna Ženska 👌👈
Dosta je bilo zajebancije bagro cetnicka ;) http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-hrvatska-amerika-i-saveznici-pokazali-vojnu-silu-na-poligonu-u-slunju-odrzava-se-velika-vojna-vjezba-u-kojoj-sudjeluju-i-mocni-lovci-f-16/4712195/
Ma ,nema ništa od referenduma , jer do-do je kukavica , videćete... Povuće se u poslednji čas... Jer prete mu krivične prijave , sankcije, prekid MMFa, i bankrot....
Hajde ti meni objasni kako planirate sprjeciti referendum ako dođe do njega? SIPA ce uhititi tog dana sve organizatore, na svim lokacijama i citavo srpsko politicko vodstvo? Mislim da ce to malo teze ici sa Srbima nego sto je to islo sa gasenjem samouprave. Muslimani su uzorcno-posljedicnim vezama doveli do ovog stanja koje ce biti jos gore i kompliciranije. BiH je presla tocku bez povratka.
@krstjanin Za tvoju informaciju , a to ćeš se vrlo uskoro uveriti , referenduma neće biti... A , ako ga i bude , slede sankcije i zabrane obavljanja pol.funkcija za organizatore , hapšenja , a ako i to ne pomogne onda ekonomske i svake druge sankcije šumskoj ( a u tom slućaju naviše štete će pretrpeti narod) ... Videćeš uskoro da zapad to zna dovesti do kraja.... PS A, vidi malo s kim je sinoć razovarao Pres. Predsedništva BiH , pa ...raznisli.... pozz
@Sarajevoxx. U Haagu zna se ko je A neče oni nikog bez dokaza
pozdravljam
gleda Kolinda kako ce proci referendum, pa ako prodje, zalagace se i ona za 3. entitet, ako vec to i ne radi, sto ne sumnjam (sumljam :) )