Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix je jedan od rijetkih softverski po defaultu bloka pristojne komentare, zato kad koristim racunar, radije posjecujem srpske i hrvatske portale, gdje bez registracije prolazi sve osim govora mrznje i psovki, i ova poruka MRZNJE ce proci?
u bosni zive 3 nekompatibilne religije koje se duboko i iskreno mrze i nema te cenzure koja ce nesto popraviti ... budimo sretni da na ovome ostane i da ne postanemo sirija ili nesto slicno !
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA
@axa, postoji pisani i nepisani kodex pristojnih izrazavanja negativnih stavova prema bilo kome ili cemu, i nije kriv samo los komentator, nego jednaku odgovornost snosi i el. medij.
Pod hitno zabraniti ispis rijeci baHlija,24% ili koristiti zamjenske rijeci bosnjak,zivjela BiH cijela iz tri dijela
Bolji je i govor mrznje nego LJUBAV NA SILU. Ko mene moze natjerati da ne mrzim prelivode. Ne volim te AL*IJA ZATO STO SI BAL*IJA! Pa sta, nevolim ga pa nevolim.
naslovi i teme kojima se kao pa bavite, nisu vrijedni paznje, jes sva bitna pitanja su tabu teme, prikladne sarajevskom tabula raza krnjem prostoru
Ej Srbi kako vama ko ljevom jajetu, dobro Hrvati dobro, a kako je vama Hrvatima kao desnom jajetu? Dobro Srbi dobro. Blago nama kada je kur.. medju nama (Bošnjaci)!
BH novinari osudjuju govor mrznje......MA LJUDI JE LI TO MOGUCE....devedeset posto BH novinara o RS i Srbima pise gadosti !!!!!!
za dobar komentar nekoliko puta trazi sifru, iz prve tacno prepisanu, dok lapsusi sa lose koncipiranom poentom, prodje glatko, taman po mjeri NAJBOLJEG portala u po sarajeva i sire, cak do istocnog
Dovoljno je pročitati komentare na bilo koju vijest iz regiona na klix-u tj. sarajevo-x-u i vidjeti da se govor mržnje ne sankcioniše. A šta tek reći o istoimenom forumu!
Sada ste se sjetili da u krivičnom zakonu decidirano stoji krivično djelo raspirivanja rasne, vjerske, nacionalne mržnje. Sjetili ste se tek nakon što je jedan medij upozorio da sankcije za to već postoje.Sram vas bilo!
obezbjedite prvo hljeba dovoljno za sviju pa se onda furajte na zapadne standarde i nekakva prava za ravnopravnosti itd hihihih
Ja mislim da bi se trebali vise zabrinuti za maloumnike koji svaki dan pljackaju i bodu ljude negoli za ovako besmislenu stvar
ovo drustvo je otislo u krasni k... kad o govoru mrznje prica Enes Osmancevic, covjek koji je napisao (naravno ne potpisujuci ih) gomilu pogromaskih tekstova ne jednom tuzlanskom portal (gadi mi se napisati ime portala). Covjek se sizofrenicno ponasa, neka vrsta dr. Dzekila i mr. Hajda