Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezim mogu srusiti samo oni koji su isti taj rezim i doveli na vlast,samo je pitanje dali zele...
Halooo...📞 Jel Kal'novik i selo Govedarice?
Mafija vlada starseci narod a ideju crpe iz velikosrpske i velikohravtske ideologije o velikoj Srniji i velikoj Hrvatskoj
Focak. Ganjali loptu ko djeca
treba mu jos jedna srpska zastava u pozadini, nije nacionalizam dovoljno dokazan.
Dobićeš blagoslow od mene kad srušiš tu glupu zastavu iza tebe pa staviš originalnu- Kotromanića!
Srbin se Srbinom izbija... ili oni iješe klin...nema veze, važi i ovako.
*ono biješe
Ljudi idemo raditi evo biznisa ... Ostvarite 50% profita prodajući coin-e nazad kompaniji u okviru jednogodišnjeg ugovora za rudarenje (Coinspace usluga rudarenja) • Mogućnost da zaradite 200% ili više čekajući na lansiranje S-Coin-a w w w coinspace.trade/
Jedini nesposobniji od Bosića je Vukota Govedarica.Sirovina,bez adekvatnog obrazovanja,skromnog intelektualnog potencijala.Njega u rodnom Gackom svi pljuju,kad nekoga u rodnom mestu ne simpatišu onda je to najbolji znak kakav je to čovek.Eto radosti SNSD-u,pored ovakvog vladaće 100 godina.
Vuk ili govedo, koga boli urac za to
SDS je bio dovoljno na vlasti da ste sta dobro uradili za BiH ili RS, nebi bili bivsi Sta bi vi to bolje napravili, morda svoju uzu familiju zaposlili povlastice kupili za to se vi borite. Sa nivoa BiH vam je isto ici jer radite suprotno sta narod zeli.
Divlje ime ,teleće prezime
Nenarodni rezim ? Uneredi se odmah na pocetku , znaci i poslije Bosica , Bosic .SDS i sa njim nastavlja padati ko kamen . Ako i dalje nastave Bakiru i Vaznojebitibosnjacima titrati testise , na sledecim izborima u RS nece proci ni cenzus . Nekad sam glasao za njih , a danas mi se gade .
Sta su konkretno uradili lose za RS? Navedi mi jednu prenesenu nadleznost?
Vukota udri po braći
Dečija pesma http://youtu.be/XJK7xRJoEGo 🎺🎸🎺
duduk im ga yabio do jaja
I moj je cilj da srušim rezim u RS-u. Aferim!
Hahahaha http://youtu.be/XJK7xRJoEGo