Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim ni sporim da navedni osumnjičeni nisu krivi ustalom tek treba dokazati krivicu ali tu nešto smrdi : srpska politika je ovo tempirala pred glasanje srbijanskog parlamenta o Srebreničkoj rezoluciji. Drugo treba dokazati je li djevojčica natjerana ili je dobrovoljnao pristala. Poznato je da romska djeca stupaju u brakove i seksualne odnose puno ranije nego što je uobičajeno za druge populacije zbog da ne navodim raznih okolnosti.
\"Nakon što su je pronašli predoziranu, 15-godišnju djevojčicu M.M. prebacili su u sigurnu kuću gdje je priznala kako je seksualno zlostavljana\". Jeli iko živ provjerio priču ove male?!? Evo i ja mogu reći da me špirić i dodik već 3 godine intelektualno zlostavljaju, pa čisto sumnjam da će ih pohapsiti. Predozirana romkinja kaže da je zlostavljalo pola Bosne i odmah hapšenja?!? Tu smrdi puno toga. Nekako kontam sebe u situaciji, da onom romu što mi bali na šoferšajbi kažem da otpili ili ne daj Bože opalim čvoku, a on me prijavi u policiju kako sam ga zlostavljo i oni me finu u`apse!
Od kada ministar bezbjednosti dijeli stipendije? Da idem i ja?! Ako je tako velikodušan, zašto nije otišao u Centar za socijalni rad, dao 500 KM i rekao da se to podjeli najugroženijima? Sigurno bi i Mersiha bila na tom spisku. Država je kriva, zato što ne može da izdržava socijalne slučajeve poput nje, pa su jadni prinudjeni svašta da rade da bi preživjeli. Jadna djevojka...
glup tekst definitivno.. pisac teksta ne vidi da se ovdje pokusava zastiti jos ljudi.. da ne bi nepravednim i bespotrebnim hapsenjem nekoliko porodica bilo dovedeno u neugodnu situaciju.. siguran sam ako se ispostavi da npr durakovic ili neko od optuzenih bude oslobodjen optuznice, pisac ovog teksta nece pisati o tome kako su njihove porodice uvrijedjene \"masovnim\" hapsenjem na koje su pozvani i gledaoci kako bi sto vise spustili ugled uhapsenih..
Dokazi da je zlostavljana. Ako jeste, onda svi koji su ucestvovali u ovom zlodjelu trebaju biti kaznjeni. Ako laze, sta onda? Da li svaka optuzba za seksulano zlostavljanje, koja je izuzetno strasna sama od sebe, izrecena od bilo koga, treba da bude shvacena iz perspektive osobe koja optuzuje? Pricekajmo istragu. Meni je cudno da policija RS-a koja privodi Fatu Orlovic, i ne radi svoj posao kako treba, odjedanput skace i provodi ovakvu akciju u slucaju zlostavljanja, i to bas kada je imama, i Sadik Ahmetovic u pitanju. Ako ovo zvuci normalno, ja ne znam sto ne zvuci. Opet pricekajmu PRAVEDNU, ne namontiranu istragu.
aj Bosno Bosno jebem te u dupe.. ti materina
Skidam kapu ovom mizernom internet portalu za ovu vijest. Sve ce se pod tepih pomesti od strane IZ, MZ, RS, SDA, SDS i ostalih pajtasa koji vas tamo zajebavaju kako stignu. Ne dajte da se to desi zbog ove djevojke. Pa nek gori ko je upleten hodza, pop ili ministar, iz moje Srpske ili Federacije, svejedno.
BRAVO ZA CLANAK!!!
\" Uhapšena je i djevojčicina nana Mevla koja je navodno učestvovala u podvođenju maloljetne unuke\" ha ha ha ha ha ha ha ha ocam, nana je meni zakon. pravi nana biznis ha ha ha ha ha
JA SE SAMO PITAM, KAKO CE SDA PEDOFILI ODBRANITI BOSNJAKE KAD IM DODIK HAPSI MINISTRA SIGURNOSTI? GANICA NA CELO SDA I IMATE NEKE SANSE, DODUSE VJEROVATNO GANIC VISE NE ZELI IMATI NISTA SA SDA, ALI OPET, OD NASTANKA OVE JEBENE STRANKE MEKUSACA, PREOVLADAVA KUKAVICLUK I BEZMUDOST. DODIK IM PUKE SAMARCINU, A ONI NISTA. ON OPET, A ONI NISTA. SDA-ovci, sta imate medju nogama?
tuga i bijeda zivota volove za m objestiti i tupim ih nozem kastrirati jadno dijete, vjerovatno ce radije zeljeti da je mrtvo no da nastavi zivjeti na ovom odvratnom svijetu
A novinari su dobili još jednu priliku da se na osnovu nečije tragedije promovišu sa svojim Šupljačkim tekstovima i koljekakvim kolumnama... Mrš u Šumu
Treba pobiti sve automatski. Razlog više zato što su zločin izvršile osobe iz javnog života. Bruka i sramota, a još veća to što postoji ljudi koji brane zločince.
NEMAM KOMENTAR OSIM FUJ