Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako god ja brojim više uzvanika nego vojske ... i to će da nas brani od njemaca :-)))
ja se svabi odma predajem
i ja ... ali ovo je iz filma : ko to tamo peva :-)))
Došao Zagor u Hrvatsku i traži ko je napisao pjesmu "Zvijezda tjera mjeseca". Rekli mu da je ta pjesma iz Bosne. Ode Zagor u Bosnu i pita tko je napisao pjesmu "Zvijezda tjera mjeseca"? Tamo su mu rekli da tu pjesmu je napisala neka baba iz jednog sela. Ode Zagor u selo nađe babu pa je pita: - Baba, jesi li ti napisala pjesmu "Zvijezda tjera mjeseca"? - Jesam sinko, a što pitaš? - E samo mi objasni šta ti znači ono "Zagoru ga zatjera"??
Gubilo Saraj'vo stalno i poruce njima navijaci da ce ih nalemat kad ih sretnu! Uzme Ostrakovic periku i lagano u setnju na Carsiju. Prilazi mu baba neka i pita:"Ostrakovicu jes to ti"? Aa isfuro se on haos kako ga prepozna. Okrenu se babi i kaze:"Jesam baba,al kako me skonta"? Kaze baba:"Ma budalo jedna nisam ja nikakva baba,to sam ja,Bandovic"!😀😀