Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
četička kopilad
četalji nisu mogli do Goražda a bili su navalili
Pa normalno, most Alije Izetbegovića, neće josip broz tito, on nam je ovo sve i dao. Lažno bratstvo i jedinstvo, gdje su jedni vjerovali da je stvarno a drugi čekali priliku.
zašto pišeš tito velikim slovom? tito je radio isto šta i mladić i karadžić, samo suptilnije bošnjaci su trebali nestati vremenom.....ali nestati ;)
Badri molimte suti o Titu, vidi se da nemas dovoljno godina i pojma o Titu i historiji Jugoslavije.. idi pricaj sa dedom ili neneom, nek ti izpricaju kako je bilo zivjetu u Jugoslaviji kad je Tito bio ziv.. eto ja sam ti diasporac iz Gorazda, i sad kad obidem svog pra-amidza ima sliku Tita na zidu. i on se borio u oba rata. Tebe neko uci muslimansku historiju BiH, moras znati 99.9% bosnjaka nisu znali da naziv bosnjak postoji prije rata.. data smo se zvali bosanci, jugosloveni ili muslimani..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nisam znala za postojanje ovog mosta, genijalno, i most, i ideja ljudi i cinjenica da je i danas ocuvan