Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je skolski primjer rada naseg suda i tuzilastva struke i prava podobnih koji rade i stite po naligu rezima a ne po pravu i pravicnosti.Ne zelim braniti nikog pa ni ovog covjeka ali ako zaista nije kriv onda je i ovo premalo od nanesene dusevne boli i maltretiranja.
@Muckalica Ako ovome treba da se isplati 43 hiljade onda nasem gaziji Naseru Oricu za isto treba da se isplati 4 miliona i 300 hiljada
Sta ba muckalice pricas? Kako nije kriv? Sto tebe nevode u Hag? Nema srbina u srpskoj vojsci da nije zgrijesio samo ako mu je to bilo omoguceno!
Tako treba,ako ste maltletirani pravi zdravi odsteta se treba naplatiti.
@PJS2 Tako je !!! Tako i treba pa onda da lijepo advokati Nasera Orica upute zahtjev za odstetu srbijici i tzv. pc
@SaDrineSelam Zakon je za sve isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba platiti covjeku al iz budzeta pc-@ .. 😁😁
Ubiti dzukelu
Trazio bi duplo, uzeo bi
Ako je nekome ubio nekoga u ratu sad mu je prilika kad je pusten...dodzes mu pred vrata i pucas uglavu!!! Meni da je ranio nekoga a ne ubio odma bi mu otisao u selo i sa crata pucao u glavu ili ubacio bombu pa pobio sve sto ima u kuci
Ako je nevin.. neka dobije taj novac.
....cetalj je uvjeren da cemo mu zaboraviti....zajebo si se cetalj!!!
Tako je i treba trazit...nemaju dokaza a optuzuju
Dajte mu Hin🤣
Tako treba i Jurišić od Srbije te ganić, Orić, Divjak Jovo ihaaaa
pa čak i haradinaj 😂😂😂😂😂
glup ti je ćaća😂😂😂 jer vas je Orić popišao više puta hehehehe
dajte ljudi da mu skupimo ,covjek voli pare
Sve ovo potamaniti iza Ramazana
Ako covjek zaista nije kriv, treba naplatiti!