Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ih je platio da ubace sebiju
Ha, ha ! " gospođa" izetbegović na spisku - vjerovatno sa svojom " Sabranom zbirkom - profesorskih, menadžerskih psovki i prostakluka"!
A dje nam je preCjednik bakir..
google im izvor ... majko Božja
hahaha, koji si ti nepismanjak pa jos nisi cuo i ne znas sta je Google Scholar ... a boze i svako komentarise ovdje ... https://scholar.google.com/
*nepismenjak
Eh hajmo sad da izbrojimo koliko je naucnika Bosnjaka, a koliko Srba i Hrvata.
moze ali bosanskih "srba" i bosanskih "hrvata"
Pored toliko 'naučnika' moglo bi se reći da živimo u zemlji meda i mlijeka
@tuzlak458 Kako vi retardi nasjedate na propagandu... dokazi da je to covjek ikad rekao.
Naslov najcitaniji citati ... Pa valjda bi trebalo prva 3 imena da budu u naslovu???
izgleda da uvazeni komentatori na kliksu nisu u stanju da shvate znavenje recenice: "Španska istraživačka grupa Cybermetrics Lab koja pripada Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), najvećem javnom istraživačkom tijelu Španije, obavila je rangiranje naučnika iz bosanskohercegovačkih institucija prema podacima s njihovih javnih profila sadržanih u Google Scholaru."
Sebija super doktor, osim sto se bavi medicinom, politikom, menadzerstvom, duznostima supruge, lopovlucima, ona cak izdaje uvazene knjige, clanke koje svi citiraju