Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Golijanin sa pajtosima počeo izbornu piramidu. No, ako se svi iz opozicije dobro dogovorite, te ubjedite SDS da vas se ne boji, Mileta će te razapeti na krst. Inače nestajete prvo u dugovima koje vam Mile još sprema.
Ovaj projekat je mogao biti urađen samo preko države. Italija je odbila RS jer nije država, sve opcije osim ove bi propale. Poslije ovog svima treba biti jasno da RS nije država u državi i da to nikad neće ni biti, to je obično bacanje prašine u oči. Ovaj projekat treba uraditi, a njegov vlasnik će biti BiH i niko drugi zauvijek.
Jel to slučajni prolaznik mislio da je i on država. Vidim i tebe će uškopiti. Radiš sve - protiv svih naroda u BiH. Baš multietnički!
Energija.. Sume, rijeke... To cete nacionalizovati ali u kurcu! Ako federacija ima od neceg hajra treba dio dati RS-u a obratno.
Nikad jaca i nikad ranije nije pocela predizborna kampanja u BiH. U igri je puno krokodila, a bara se smanjima. Sada moraju jesti jedni druge kako bi isplivali na povrsinu, a to se vec desava u BH entitetu RS. U Federaciji vec vidimo izjave tipa SDP ce biti prvi, SBB je favorit, SDA kaze da niko nema sanse protiv njih.......... strasno, a ljudi nemaju sta da jedu i preko 600 000 nezaposleno. Narode stoko i opet vi glasajte za iste.
SUPER...slazem se u potpunosti s tvojim stavom...samo nam jos reci za koga (drugo) da glasamo ,koja je to stranka u BiH koja nas moze izvuci iz ovog UZASA ???
stranka kokuza od onoga batka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)