Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja ste sila i heroji.....niste mogli nikad da ga zauzmete.....grad heroj pored Bisca,Sehera,Teocaka itd itd.....pozdrav za sve gorazdane od jednog podrinjca
"Oni koji nisu pobjegli ubijani su ili zatvarni u logore smrti." - vi bre niste normalni.
Ma ko vas je napao,jebo li ga patak?
@profesor Miljenko naoruzani clanovi SDS-a. Imas problem sa tim?
O miša im malog. Sram ih bilo,gdje ce na neduzne Bošnjake!
Tako to bude, kada vjekovima lazemo sami sebe,istorija je uciteljica zivota.Mi smo ucili istoriju koju su pisali oni sto su napadali Gorazde 4 maja 92 g.Nismo vjerovali svojoj rodbini i prijateljima koji su prezivjeli golgotu i pokolj u Gorazdu 41/42 i jos uvijek prihvatamo lazi Muhameda Ramovica i Bakira Nakasa da su u Gorazdu1942g pokolj zaustavili partizani.Pokolj u Gorazdu 1942 g je prekinut kada su u Gorazde usli Njemacka vojska i tenkovi.
Grad heroj!
Grad heroj. A sad bijedni srbi iz okoline trbuhom za kruhom rade u Gorazdu. Koje ponizenje
Grad heroj jeste ali zapamti,to sto sada rade u Gorazdu ce nas glava kostati kad tad. Uvijek je bilo ako slugu j...s bi ce ti gospodar.