Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela Armija
Svaka cast svima koji su odbranili svoj grad od servskih barbara-krvoloka-terorista i ubbica...!!! Bosno i Sarajevo volim vas...!!! BIH4EVER...!!!
Pa znas li ti sta je 15 metara, ako te nije za 10-15 cm metak fulio, onda te nije niko ni gadjao. Mali de bogati ne rise.
nemam komentara na vašu vijest. 1.stavili ste sliku neke zemlje koje nema na brdu žuč 2.mogli ste poslati fotografa da uslika malo više slika i malo više teksta,jer stvarno je to bila jedna od najvećih bitaka. Vama je bitnije neko druženje u vilsonovom šetalištu,nego bitka nad bitkama u presudnom ratu za opstanak BIH Jednostavno rečeno SRAMOTA i za portal i za onog koji uređuje ovu stranicu
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA
chetalju, kad će referendum ooo, chetalju?
To Kemiceee!
Kemo,sine... popu.ši mi... kar.inu...
ma nece oni nikad priznati da su spalili grahoviste i pobili gore neduzne civile. zbog njih je kasnije isla artiljerijska odmazda po kobiljoj glavi, ugorskom, baricama...
ovi fakat i dan-danas vjeruju da su vojnicki odbranili zuc!!? e neka vam je bog na pomoci kako ste naivni. treba li samo reci da je na zuci poginulo bar 20 puta vise boraca ABiH nego boraca VRS
@Sa_Zuci Rahmetli Kenan je poginuo u Aprilu, a nas su protjerali u Junu. Ja znam kako smo mi bjezali, to jeste moja majka, brat i ja, i jedva zivu glavu iznjeli sa Zuci, metak je udario u stablo svega 15 metara od mene. Ali bice da lazem, nema veze bas me boli ona stvar sta vi mislite ili znate, bitno je da ja znam i da ja to pamtim.
zamisli samo koja pi.c.ki.ca moras biti da te goloruki savladaju a fol nisu htjeli zauzet u sto me nasmija sto se onda napada ako nesto neces zauzet nako jel sve sto ste mogli uzeti uzeli ste zato stipu suplju žuč vam je bolna rana
a sto je najluđe i takvi nikakvi smo vas isprasili :D
Evo da ti odgovorim, gađali su te oni tvoji srbi koji su ubili i Kenana Demirovića! Sram da te bude kakve gluposti pitaš! Pa, nevjerovatno kakav su narod ovi pogani srbi.
Ako je kulturno - umjetnicki program ona korida i teferic onda smo propali ko zeton
Poštovanje prema svim borcima armije BiH koji su poginuli i koji su branili naš grad od srpskog agresora! Hvala vam što ste nam spasili živote i naš grad dok smo mi još bili djeca. Os srca hvala armiji BiH.
Uplatila sam 50 evra generalu za pelene!