Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Domovini !!!
Iz Švedske, iz Mišje rupe !!!
Alejkumusellam :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
koje ljudine!
borili se za svoje zivote i zivote svojih porodica,nije to dzaba...a sto su na ovako niske grane spali krivi smo svi jbg koji trpimo ova sranja
"branili Bosnu" kako se moze braniti bosna od onih koji imaju isto pravo na nju.abdicevci isto ko i mi muslimani,bosnjaci se nisu slagali s alijinom politikom.o srbima i hrvatima da ne govorimo.junacl u redovima iste mozda 10 posto.ostalo mobilisani podrumaši i ratni profiteri. ja znam da cu fasovati sad minusa ali brate sve sto rekoh je istina.molim negativne srbende i uje da mi ne daju pluseve jer ovo nije napisano da se njima uvučem.i svaki realan bošnjak je svjesan da je ovo ovako. lagano i bosnjaci postaju mitomani ko srbi i hrvati u vakat :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sto je to armija BiH obranila? Pa pola drzave vam je srpsko, a i druga polovica bi bila da nije bilo HV. Da je ta vaša vojska i politika nešto napravila bilo bi nam danas svima bolje..
Da nije bilo zločinaca i licemjera iz hv -a Armija Bh bi imala daleko bolje rezultate. Vi ste samo znali zabit nož u leđa.. stoga ti je bolej da šutiš.. jbt hvo
ako neko zna 1 m2 koji je ta armija "oslobodila" neka navede, pa da vidim neki razlog ovolike pompe, ne znam zašto se stavljaju u kontekst rata, bolje da ga ne spominju uopće...mirnodobska vojska
DA SE NAJEŽIŠ !!
Hahahaha Franziskus lovio i palio hahahaha o Boze, nisam se dugo ovako nasmijao, pa ti ne bi ni leptira znao uloviti ni mrava zgaziti srpce moje drago, ajde sjasi sa interneta da se mama ne brine, sutra valja u skolu ili psihijatru. Imate lijep komentar od OPTIMISTICNA@: Citiram: "Moje "skromno" mišljenje je da je daleko veća sramota sa 4 silom Evrope od zacrtanog vojnog cilja - Karlovac, Karlobag, Ogulin i Virovitica spasti na Srbiju bez Kosmeta... :)" Svi mi imamo "svoje istine" i kome je trebao sukob BH muslimana i BH hrvata neka historija kaze, ali ovo sto je napisala OPTIMISTICNA@ je apsolutna istina. Ako JNA i nije bila za BH pravoslavce, sigurno nije bila protiv. I to je jedina istina a ti nastavi loviti i paliti hahahahahaha koji komad budale
sedam?
Oslobodila armija BIH??? WTF? Pih Pogledajte ovo i uredu je profesore... ;-) http://youtu.be/jodAzWoL7_w Jos bi vi bili ugnjetavani na Uni i okolici, al nebi to niko rekao, da vam je neko pomogao u osloba?anju domovine! Ajde jednom barem budite realni i iskreni u prekrajanju povijesti i povijesnih cinjenica!!!!!!!
Ovaj tekst je genijalan. Od danas je Avdo "the highlights" Huseinovic moj omiljeni "istraživač i izuzetno dobar poznavalac historije".
Jeste Bosnjaci su generalno ratnicki narod ali treba i voditi politiku posto su drugi ratnicki narodi nestajali posto nisu vodili politiku. Nije uvijek dobro ni ratovati ako bas nije upitanju opstanak. Neki su se narodi predali drugima pa se bez drzave okupljaju ali i to nije bas neka sloboda.
Veliki pozdrav domovini!!!
Izgleda da je ARBIH imala samo pješadiju.....
iz školske klupe umjesto na matursko pravo u rov i tamo do kraja rata. borio se za sebe, svoje roditelje, rodbinu, prijatelje.... I opet bih. Ne što bih želio ili ne već što bi to bila moja dužnost i što ne bi bilo druge jer povlačenje ne bi bila opcija znajući da su iza mene opet moje rahmetlije i moji živi, moja porodica, prijatelji..... Pozdrav svim bivšim, poštenim i časnim borcima Armije BiH. A političare.....njih nabijem na neku stvar. Definitivno i ako bi opet došlo do rata oni bi s puškom u ledjima ispred mene u rov. Listu lokalnih već imam u glavi.
Ponosan, major ARBiH.
drugi nemaju ni stoti dio nase historije pa je promovisu i citav svijet zna za nju...Bosnjaci su opstali sami i prezivjeli su. Uvijek vojno slabi, njihov moral i njihova hrabrost je nesto sto se u ovom obliku jako jako jako rijetko vidja........bilo gdje na svijetu.
nisam rekao da nebi pomagala. al cu reci da je nije bilo! a Srbi su imali Srbiju i pomagali su joj! To su cinjenice.
Iako smo poniženi od političara s ponosom -nismo od neprijatelja.Prvih dana nisam imao ni pušku, a bio sam u rovu. Akozatrreba opet branio našu BiH. Pozdrav borcima Armije BIH, a ne ljigavcima-političarima.
Veliki respekt tebi i svim tvojim saborcima.....
DA SE NE ZABORAVI....PRVA SLAVNA!