Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo uvod u lazni genocid i novi rat
BTW Molim redakciju da zabrani komentarisanje na ovu temu...
Jedini dokaz Srebrenice su neke slike ljudi, ne znam kakva se tu galerija moze napraviti, nigdje nikakvih dokaza. Sto bi Emir Kusturica rekao, vi u Sarajevu od svega pokusavate napraviti genocid.
7.500 skeleta iskopanih iz masovnih grobnica ciji je identitet potvrdjen najmodernijim DNA testovima sa 99,9% tacnosti, priznanja izvrsioca genocida, ratna dokumentacija, hiljade svjedoka... da ne nabrajam dalje, ali naravno tebi je ovdje cilj da vrijedjas, pa tom linijom i ja tvrdim da su u jasenovcu ubijena 24 ratna zlocinca, a prica o 800.000 ljudi je izmisljena laz... jel tako??
Imas koliko hoces slika o Jasenovcu, o ubistvima tamo, gdje to u Srebrenici ? DNA iz tih leseva u srebrenici nikad nije radjen, jer kad bi bio radjen bilo bi 5000 mrtvih srba u srebrenici
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zasto ne pisete na naslovnim stranama da je pronadjena masovna grobnica Sarajevskih Srba na sarajevskoj deponija na 27metara ispod zemlje????
Zato sto je to laz...
Dont forget Srebrenica!!!
ovo je dobra stvar samo sto ovakva galerija treba da se napravi i u sarajevu da turisti koji dodju mogu da vide sta su nam srbi uradili...i tu ne treba samo da bude dokumentovan zlocin u srebrenici nego i u cijeloj BiH...da se vidi sve,da cijeli svijet sazna istinu...
Ne samo Sarajevo! Prvenstveno ovo treba u Srebrenici! Sarajevo neka prije svih čuva i priča svoju priču - kao i ostali gradovi svoje, pa tek onda priču Srebrenice!
Pročitati prvo vijest. Pa, i radi se o Galeriji u Sarajevu, odmah do Katedrale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)