Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ces kad idiot skidaju dpfove i katalizatarove sa fabrika mora čadit ovo u evropi nebi moglo proci a li eto u bosni more
Potrebno je smanjiti emisiju štetnih političara i uhljuba.
Ovo je šuplja, bar kad je TE Tuzla u pitanju. Tri bloka treba da izađu iz upotrebe do 2019. godine, ko će ulagati stotinu miliona KM da bi jednu godinu radila sa odsumporavanjem? Još jedan od međunarodnih dokumenata koju će naša vlast potpisati a neće inplementirati. Neka grade Blok 7 i ne treba odsumporavanje osim na jednom bloku, koji će raditi do 2025. godine.