Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hare stavio pare, u arapske banke, i samo ih vadi kada je potreba, on to nije uradio za sebe nego za Bosnu.. zato vi genocidasi ce te se iznedaditi kada jednog dana Hare izvadi pare u kupi cjelu geonocidnu tvorevinu,problem je da su orocene do 2012 a tada se moze dici i glavnica, mi treba samo da izdrzimo na kamatama do tada BIH4EVER
@Pipo prije no zapisate zahtjev za prijem u EU trebalo bi rijesiti nepravde u vlastitom narodu. Zbog cega sekretarice s osnovnom skolom po raznim kancelarijama dobivaju vece plate od rudara koji zive na 200 metara ispod zemlje? Zar nisu isti narod Pipane? Kad vec povlacis svoj patriotizam onda ga povuci bas do kraja. Vlasi jesu problem, ali nisu prioritetan problem. Ostavimo se vlaha dok ne rijesimo vlastite probleme. Kada ih rijesimo tada cista obraza mozemo izac i razgovarat s njima ili ratovat ne bitno. Ali ne prije toga.
@Pipo imas li ti imalo dostojanstva pa da shvatis da je NE i konacno. Ovako mole samo sebe ponizavate. Ti uzivas da te pljuju dok molis ? Fakat su ljudi poput tebe nevjerovatni. Potrosili ste ogromne novce na djamije a da ste izgradili tvornice i bolnice ne bi imali bolesne i nezaposlene. Izvini ako ostavimo Vlahe po strani, dolazimo do vlastitog suocavanja sa nama samim. Sta smo to u zadnih 20 godina postigli a da nismo za to molili ? nista .... Zasto? E zbog takih koji mole, zbog toga smo postigli nista. Nema moljenja, i izolirana zemlja mora vodit racuna o vlastitom dostojanstvu. Mora ukloniti stranu konkurenciju i dati prioritet vlastitoj proizvodnji i zaposliti vlastite ljude. Zaboravite na zlatne kasike, nema s neba djabaluka moj Pipane.
Zasto genocidna fasisticka srbija nije napala i napravila agresiju,ratne zlocine,genocid kad su Makedonija i genocidna crna gora trazile nezavisnost??? prestanite nam prat mozak dal genocidasi dal MZ-ca,svi ste htjeli istrjebit gradjane Muslimanske vjeroispovijesti,tamo gdje je vecina bilo hriscana nisu napadali vec samo Vukovar zato sto su u sjenki genocidni milosevic i genocidni tudjman davali svoj narod na klanje za geo politicki sporazum! MZ-a i EU-ja trebaju energicno pomoc nasu drzavu i sacuvat njen suverenitet po svaku cijenu jer ce kad tad mladje generacije dal u Regiji dal po sramnoj EU-i trazit odgovore! ZASTO su dali Bosnjaka Muslimane i Albance na tanjiru klanja i genocid?!!!Sta ce tad rec ta sramana EU-ja?! NISMO ZNALI al smo sve organizovali zajedno s genocidnim milosevicem,karadzicem,mladicem,tadicem,,jeremeicem ,draskovicem,cosicem,seseljom,i svim drugim koji su manje vise krivi! BiH4EVER!
Bosnia: Love it or leave it!
Žao mi je Rale ali ti si se rodio i živiš u toj državi koju zoveš fantomska.Kada odeš u Srbiju i tebe zovu ,,glupi Bosanac\'\', iako im titraš jaja.Da nije više politike i imigracije i Srbija bi vas davno otkaćila. Isto se desilo i sa Kosovom, za koje Srbijanski političari nisu imali rješenja.Jedva su dočekali da se umiješa međunarodna zajednica jer ono što je zakuhao Milošević su samo ispaštali narodi koji su živjeli na Kosovu a raspleta nije bilo.Vrati sliku nazad i sam skontaj šta je Srbija dobila ukidanjem autonomnih pokrajina. Dobila je izbjeglice sa Kosova a izgubila komad zemlje,A da nije bilo Miloševića sve se moglo drugačije riješiti i bez prolijevanja krvi i bez protjerivanja.Žalosno ali je tako.Slično se desilo i Krajišnicima u Hrvatskoj .
I ja sam tako mislio ali iskreno sam se razočarao. SDP je postala stranka kao i sve druge i još gore.Drže se svojih fotelja i već godinama ništa ne rade.Ponekad se oglase nekakvim saopćenjem ako odobri Zlaja.Ako je on na putu nema ni saopćenja. Tako je i na njihovoj web. stranici gdje vrše cenzuru napisanih komentara, tj. ako danas napišete komentar tek nakon pregleda će ga objaviti sutradan a ako se potrefi da ste komentar napisali u petak navećer biće objavljen tek u ponedeljak jer su subota i nedelja za SDP neradni dani.
pravi odgovor na prava pitanja prava stranka SDP
dosta svadje i kriminala pomozimo BiH bosnjaci ujedinimo se ekonomiju izgradimo i fabrike otvarajmo,odmah radne akcije sirom zemlje ,uz ezan se najbolje radi tako da i lopova ce bit manje BIH4EVER!
srbija i kosovo uspostavile bilaterarne odnose... srna.
BiH je vjecna,entiteti su prolazni
s obzirom na genocidne komsije, i petu kolonu, dobro smo i zivi...
i to sto kazes...iskreno zaboli me i za jedan i za drugi protektorat
cuj nezavisne,,najbolji vic ,nezavisne al u Travijanu, u real time dva protektorata,
Dobro sad, necemo ulaziti u detalje ;) Kakve, takve, drzave jesu, i to neke boli... Neka boli, zaboli i nas nesto zbog njih... hahahahahaha