Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruzan ko pasce ovaj celavi
Ćelavi je ko lutka, papak. Ko ti je kriv što si ljubomoran .
Ah kad bi mene vidio u depru bi pao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Od svega ste u VSTV-u napravili problem, od izbora sudija, suda u Čitluku, bavite se Mektićem, obnovili ste svoje mandate u VSTV-u. Ružica, Jadranka, svi obnovili mandate, to su sve tvoji ljudi." Hebe ga Perić uzduž i porijeko, i istinu zbori.
A ovaj samo udar što nije dobio, dajte čovjeku kilu kocke i kanister vode i mašice....
prođoše reklame sa tv1 kroz klix :D
jao bruke....
Kad god vidim ovog Tegeltiju, ukaže mi se Boban Rajović...
Ovaj svirac tegeltija je ocit primjer Kada papku das ovlasti. Isti dodik kada pjeva u potkosulji pod satorom
Ovaj svirac tegeltija je ocit primjer Kada papku das ovlasti. Isti dodik kada pjeva u potkosulji pod satorom
tegeltija je dodikova marioneta ciji je jedini cilj urusavanje pravosudja i kupljenje politickih poena. vec postoje mehanizmi po kojem je nemoguce da su sudije i tuzioci ratni zlocinci. ako je neko od sudija ili tuzilaca ratni zlocinac, protiv njih bi bio pokrenut postupak kao i protiv svake druge osobe i automatski bi bili suspendovani.
Milan pravi demagog. sve je.nasao.kao ne.moze a nista kako moze
Bave se slučajevima rezanog duhana ..... oj jest me stid majko moja mila hahahahahahahahaha
E moj Milane, ti si primjer ortodkosnog seljačine kojeg je Dodik postavio u VSTS, zajedno sa Ruzicom i Tadićkom. Naravno uz svesrdnu pomoć tvog pajde Čovketa.
..pripadnik vrs koja je haskom presudom odgovorna za zlocine i genocid. Eto ko je nama u VSTS-u
i sada Fahre
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tegeltija cetalj veci od draze
ovo ko ne vidi kao.alat da par likova iz RSa mogu da paralisu Sud i Tuzilastvo.BiH na.osnovu "izjava" a odgovornost za davanje.takvih izjava je vjerovatno.komicna. I dogovoris sistematski hajmo sad deset optuznica za ovaj spisak.sudija koje ce se suditi godinama i blokiras Sud BiH
ovo.je.pravi podmukli.Dodikov plan.koji.Tegeltija provodi a cilj unistenje.Suda BiH koji.Dodik i ne.krije
mi ko da tuzioca da nemamo
Koji je ovo jezik, jebote..pa moras se u uho pretvorit' da nesto razumijes.Pricaju o Sudu BiH kao o stocnoj farmi. "nemoj to sad iznositi", "ja sam imao milion gresaka", "ti nisi nista uradio, ne dolazis na posao", "ja sam ovo, ono"..nevjerovatno. Dok su ovakvi tu, ne treba se niti jedan visoki funkcioner brinuti za lopovluk i kriminal koji cini.
ovaj celo pravi coban... na cehri mu se vidi da je djikan koji se ubio za stada ovaca...
Uništi ovog Perića.
ovaj Tegeltija se hvali kako nigdje nije.ucestvovao
telegetija štuc muc, štuc muc, drd brd....