Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska closed
gooUser Kada te komšije prihvate odgovornost njihovih političikih i vojnih vođa za zločine i genocid nad svojim komšijama i prestanu veličati zločin i zločince, možda bude drugačije pajdo.
goo205 ne radi se ovdje o narodima nego o aktuelnostima iz BiH..imamo pravo u svojoj drzavi da komentatisemo sta hocemo, vozdra!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je samo primjer mentalnog stanja naroda u RS-u. Spiskati desetine miliona u entitetu gdje narord nema sta da jede, gdje je penzija 270 KM. I niko se ne buni. To ko biva normalno.
Znači nije fazon napraviti, već je fazon to održavati uredno.
Ono kad tvoj ti stalno prodaje praznu pricu o ugrozenosti, a isti taj sto ti prodaje pricu te doveo tu gdje jesi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super mjesto za drogiranje.
@Sisioe, «fazon» je, sto bi mozda trebao znati, da onaj ko` investira napravi investcijsku analizu, koja treba da pokaze isplativost i buducu dobit za investitora-e. Jedna od stavki troskova analize su: Odrzavanje i kada se zavrsi megalomanski turnir. Medjutim vrhovni vodja eres trosi drzavne pare ko` pjani mornar, onda tu prestaje svaki razum i pamet😱🤔😂
Pa ni koridu nisu trenutno u stanju organizovati. Kako ce moci kada su svorc. Ni za pereca nemaju genocidasi
Nema para, a keš se brzo troši. Dodik i ekipa primaju platu u bonovima
Pa ovi su gori od bračnog para Čaušesku!!!! Stadion moderni su mogli za te pare napraviti, a šta reći za njihove afere za vrijeme korone, poljsku bolnicu, kisik, aparati i ostalo, niko ne odgovara, ali zato dolaze na miting negiranja genocida!!!
kakvi ublehasi, jedbokratno pranje para. Vama ne treba zakon nego Lucky Lule
Isto će se desit sa bazenom za Lanu ako ikada bude napravljen,euforija je gadna stvar
Oni su barem sprovodili Srpska Open kao SRPSKA Open, a Bosna Open nikad nece ni biti!
Kod srba je sve laz i njima je to normalno. Evo idu izbori za par mjeseci,zar ne bi bilo logicno da kaznite ove lazove i kriminalce,koji su na ovom dogadjaju ukrali desetine miliona KM? Imaju li srbi kapaciteta da razmisljaju ?
Pa kao i sve, operu se pare, politika zaradi, a rs se zaduži hahah
Srpska te zove 😂
Lobotomija....
Toliko je DILKOS ulozio kad tamo naleti na poprilicnu ciganiju, bar da je trava ostala da Banjalucani to popasu.
Ciganija s Banije, Korduna, Kozare. Poprilična.
Zato što se živi iz inata a ne da se pravi korist i da se gradi sa dugoročnim ciljem.