Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzati kandidata DF-a , i krenuti ka zblizavanju ljevice u drzavi.
Do neki dangovorili lose o SDP a sada ih dizu u nebesa. DF nema obraza, sto ti je reci borba za vlast. Polizat ce i... kako bi usli u vlast.
Pa generalni sekretar DF-a Sifet Podzic ne poznaje izborni proces u FBiH i bruka se a taj isti je zamjenik predsjedavajuceg Doma naroda BiH i imat ce primanja preko 5000 KM plus beneficije.
joj preseravanja. Biti opozicija ne znači udarati kontru na sve, već podržavati sve što je u interesu naroda i države, a boriti se protiv onog što je štetno. U ovoj situaciji, ma kakav da je prijedlog kandidata za potpredsjednika FBiH, u interesu je da se vlast formira te bi u skladu sa tim i SDP trebao (a mogo je vala i ranije) dati svoju podršku predloženom kandidatu. To ne znači da su se priklonili poziciji već da zaista pokazu da će biti konstruktivna opozicija.
....u pravu si drug!
Ti ocito ne znas sta znaci biti opozicija. Opozicija ne ucestvuje ni direktno a ni indirektno u formiranju vlasti a problem DF-a je sto je nesposoban da zavrsio svoj dio posla dok su ga SDA i HDZ vec zavrsili. Prijedlog za potpredsjednika FBIH iz reda srpskog naroda se moze zavrsiti i bez SDP-a ali zato treba otici Dodiku a to Komsic ne zeli jer mu tata Bakir ne da...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ja više nikada u svom životu neću izaći glasati... Jer ko god da dođe na vlast neprijatelj je bh građana. Zato ne treba više glasati jer političari uz pomoć mog glasa me kradu i ponižavaju... Nikada više neću glasati... Nikada
bolje bi bilo da isplatite posmatrace na izborima,sad ce 6 mjeseci a vi jos duzni prema posmatracima za dnevnice
pakica-KAKICA..
Dajte Imamoviću kakvo mjesto u Srajevu, bilo gdje, samo ga nosite iz ovog grada, sjebaće sve.
okupljanje ćafirske elite .... g.... bi dali a kamo li državu samo da imaju vlast i pare u džepu
- Fato, ti si idiotkinja. - A znam. - Čuj? Kako znaš? - Pa da sam se udala za hadžiju bila bih hadžinica...
POLITIKA JE STARLETA! :)))))
DAJ BOŽE NIKŠIĆU DA BUDE TAKO, DO SADA STE DONOSILI ISKLJUČIVO ODLUKE KOJE NISU U INSTERESU GRAĐANA.
Kada je došao iz Dohe?
Nemoj se ti nama nahladiti,sad si iz katara. a nema ti zlaje, što ovo ???
zlaja fotografiše :) tu je on ne brini. on i upravlja svim ovim klimačima
UKINUTI KLUB SRBA U FEDERACIJI I PROBLEM RIJESEN ! PA NECE VALJDA NATRUHLI SDP UCJENJIVATI BOSNJAKE DOVIJEKA SA SVOJIH PAR SRBA !!!!
Nažalost efendi, zahvaljujući " muslimanima bošnjacima" iz sdp tu smo gdje jesmo.
100% sam mislio da su MRTVI!!! http://www.spijun.net/?p=3825
Nevolim vala SDA al i ove SDP-ovce na rinuka mi se popeli vise ... bem ti politiku
Sdp Debili. Imamovic nagovorio Beskagica da kandiduje, a onda glasao protiv njega. Hahaha
daj boze