Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo jara...i da se Kemo nogira iz kuhinje
Gorane, hapsi, naravno, ali hajde više kreni od glave. Tu je pitanje jedno SMIJEŠ - NESMIJEŠ! Dokaza ima toliko, da sve pršti...
Koga ti hapsiš, jedino što ti i tvoji tužioci, da ih tako nazovem, znate je da se dogovorite sa optuženim koji poslije toga dobijaju uslovne kazne, ili čak kazne ispod zakonskog minimuma, a mi svi iz budžeta placamo njihove advokate i troškove postupka, jer su svi kao sirotinja. A možda ima i cjenovnik neki za to prihvatanje dogovora, od ovih me ništa ne može iznenaditi. Sram da vas bude, izdajnici naroda.
odmah povedi parlamentarce sa sobom!
Eto,isprica ti pricu.Sad mozes na more do Septembra.Koji si ti foler!
ko vam drma kavez,majmuni