Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta. Jos ce i zatvora zaglaviti jer tragaju za istinom. Samo slijep ne vidi da se od samog pocetka nesto cudno desava sa ovim slucajem i da se sad i silom pokusava zataskati istina.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Ništa neobično, i glavna tužiteljica KS ima krivičnu prijavu radi organizovanog krivičnog djela i zahtjev za HITNOM smjeno pred VSTV ! I tako će vam biti sve dok gledate u Sebijine i BAkirove guzove . ZATJERATI I RATSJERATI ,ČIM PRIJE TIM BOLJE ! Izetbegovićima zakonom zabranit ulazak u KAnton Sarajevo. AKo je moglo kralju Petru i kraljici u čitavu zemlju, može vala i njima !
Hoće da čovjeku uzmu licencu, da ga bez hljeba ostave. C,c,c,c,...
Melisa Šehović Ceca naj bolja jaranica i poslovna partnerica Dalide, sve receno...
Masovne proteste treba i skinut te futavce sa vlasti.DOSTA IH !!!
http://www.blic.rs/kultura/vesti/magicna-noc-u-veneciji-dodik-sa-kusturicom-na-premijeri-filma-na-mlecnom-putu/cktecey
Ako izraziš sumnju u nerad Tužilaštva i to očiti onda ti ide prijava. Tipično za Dalidino postupanje. Tako ona mrcvari pošten svijet, a naravno kriminalce uzdiže.
Evo otvoreno pitamo tužiteljstvo KS zašto dvadeset godina nije riješilo slučaj ubistva doministra policije, a kao ipak može da riješi slučaj ubistva CD ROMOVa u predmetu Memić ?? PSi uličari kantona Sarajevo su bolje zaštićeni nego njegovi građani od bande Izetbegovića ! Jedini način da postjerate ovu bandu iz politike, suda, tužilaštva i policije je da ih ratjerate sada na izborima. Znate kad su se pojavili i s kime !
zna li iko poštenog Memića..ovog ne znam ali od Memiča što znam samo prevaranti i lopovi
@LutrijaBiH ....dobar, svaka čast
ljudi u bingu akcija, pileća prsa 3.99 KM , rinfuza
Koliko je vode u njemu napumapano špricama ako je manje od 50% odlična ponuda ostaće nešto na tavi nakon prženja !
Spricana ili natural
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
momak nastradao a niko nece istinu, niko nece da prihvati ono sto jest i svi kuju neku "teoriju" zavjere, svi pametniji od istraznih organa i svo bolje znaju.
da ti hoce pobit familiju pa da budes ponosan sto vjerujes sudu u nepristrasnost
@1946bb znaci i ti nesto znas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je nevjerovatno! Nek nam je Bog na pomoci ko nam sve o glavi radi...
Uvodjenje verbalnog delikta...
Koja je ovo kuja!!!!!
A po gradu se uveliko prica koga to stiti policija i tuzilastvo. Izgleda da ipak niste to zatvorili kako treba.