Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUVAJTE BRATSTVO I JEDINSTVO KAO ZENICU OKA SVOGA
Pa dobro,covek ide koracima Ante Pavelica. Kada je bio svestan da ga ceka metak,dok je boravio u Argentini,pozvao je na mir i saradnju dva bratska naroda! Srbe i Hrvate. No metak ga je stigao i kasnije od posledica ranjavanja umire u Spaniji. A Glavas se ne treba plasiti,osim petkom, jer svaki PETAK sledi \"KOZNI METAK\".
Glavaš: U Zenicu, kada pođem ja...
Ma ja mislim da bi on digao i tri prsta samo da ne ide u tvorza!
@Glavas :)))) Bice tebi Bog Decki bog bog :))) Kad ti se decki izredaju... :)
komentari su vam strašni fuj stidim se što djelim državljanstvo sa ovakvim kao što ste vi mislim da ste mogli dati primjerenije komentare ..... a sad izvolite lajte i na moj komentar vjerovatno vam je u životu samo ostala tastatura i miš i tu izbacujete sve svoje komplekse mane i frustracije, izvolite počnite lajati.....
Al me zajeba moja druga domovina. Bog dečki bog,bog..
@Srba, jedes shit ono pravo. Pa najedi se.
E moj bosnjace, nije ni tebi lako.
Posaljite ga u onaj centar u Lukavici gdje lezi i onaj Abu Hamsa pa nek jedan drugom ga uvaljuju HAHAHAHA KOja ironija pobjegao iz Lijepih NJihovih Zatvora , a sad ce sluziti u KPD Zenica HAHAHAHA U Zenicu kada podje on.... Al ce da ga trpaju... Odred robijasa ceka na Glavasa HAHAHAHAH @Bosnjak Pogana ti mama sinoc bila !
HOCE LI MU SE ALIJA PRIDRUZIT AKO JE ZAUZET MOGAO BI I BAKIR IZMETBEGOVIC.
COVJEK JE SAMO MLATIO POGANE SRBE NISTA VISE, TREBA MU U ZENICI DATI PREDSJENDICKI TRETMAN,