Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo? Nema vise fotogalerija i slike su sve manje i manje i sto blize slikane :)
Demagog Silajdzic i bulumenta njegovih lopova su razlog zbog cega cak i u Fahri vidim neku pozitivu. Nadam se da neko sakuplja ove bljuvotine Silajdzicevih medija (TV1, Oslobodjenje, Dani, Slobodna Bosna) da se pokazu narodu kad ovi placenici pocnu vaziti o svojoj \"nezavisnosti\".
http://sbbbh.ba/index.php?option=com_content&view=category&id=55&Itemid=137 MNOGO SMO JAKI!!!!!!!!!!!!!
OoooOO da i vas nije bilo 10 000 kao sto je SBB bio u Zenici? hahah :)
narod zna da je dosta politike malog moza i velikih usiju SBB u srcu
Glas za SBiH (i ostale nacionalisticke stranke) znaci slijedece: [1] RS preuzima Srbija [2] Mostar preuzima Hrvatska [2] Ostatak postaje turski protektorat Pa vi sad muckajte glavom hocete li drzavu ili ex-BiH.
ONO STO JE NAJVISE BOSNJAKE KOSTALO OD RATA DO DANAS JE TO STO SU NESLOZNI I STO NE DAJU VLAST (IZNAD 50%) JEDNOJ STRANCI ILI NAJVISE ZA DVIJE KOJE CE BITI U KOALICIJI. S DRUGE STRANE C.E.T.N.I.C.I BIRAJU ISKLJUCIVO LAKTASKU MAFIJU KOJA JE NAJVECA U BIH PARLAMENTU I IMA POTPUNU VLAST NAD MEDIJAMA I NARODOM U TAKOZVANOJ I PRIJE SVEGA GENOCIDNOJ TVOREVINI. ZATO GLASATI VECINSKI (IZNAD 50%) ZA JEDNU BOSNJACKU STRANKU U SUPROTNOM VAS GLAS ZAPRAVO IDE KAO GLAS ZA MILORADA DODIKA I LAKTASKU SVETSAVSKU MAFIJU! JEDNA STRANKA = VLAST = ODGOVORNOST
BOSNJACI, GLASAJTE ZA JEDNU STRANKU, NE DOZVOLITE DA VAM SE GALSOVI RASCJEPKAJU, JER ONOG TRENA KAD SE DESI TO DA GLASATE ZA VISE STRANAKA, GLASATE ZA DODIKA I C.E.T.N.I.K.E. GLASANJE ZA VISE BOSNJACKIH ILI ZA \"MULTIETNICARE\" ISKLJUCIVO U BOSNJACKIM VECINSKIM OPCINAMA, S TIME PREPUSTATE VLAST U BIH MILORADU DODIKU! BOSNJACI GLASAJTE ISKLJUCIVO ZA JEDNU STRANKU, NE TROSITE SVOJE GLASOVE A KOJEKAKVE KOMSICE ILI BAJICE, BIRAJTE BOSNJAKE I BIRAJTE ISKLJUCIVO I VECINSKI JEDNU PARTIJU. OSLUSKUJTE I GLEDAJTE KOJA JE NAJPOPULARNIJA I NJOJ DAJTE POTPUNO VLAST. NAJGORI SCENARIO ZA BOSNJAKE JE DA SVOJE GLASOVE POTROSITE NA VISE STRANAKA ILI CAK NA \"MULTIETNICARE\" KOJI SE ISKLJUCIVO BORE DA VLADAJU BOSNJACIMA.
Od mene imas veceru, ako se to desi :) Cini mi se niko od mene ne bi bio sretniji da se to desi! Da posaljemo i Lepog i njegove lopove u zaborav i istoriju!
Jedva čakam da ti vidim facu Lepi, kad ti saopšte da ti je narod uručio otkaz!
100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-100% obećanja - 100% IZRADA -SBIH-ZABIH-
Glas za SBIH je glas za 12 km autoputa u 4 godine, za zastoj u EU integracijama, za više radnih mjesta Bahtićevoj, Hećinoj familiji i duži redovi pred birom za zaposlenje, za kamen temeljac u LUCI NEUM i ostalim maglama izbornog programa navedenih 100% lopova
Glas za STRANKU ZA BIH je PRODUZENJE AGONIJE koja traje 20 GODINA Glas za STRANKU ZA BIH je glas da kopamo kontejnere Glas za STRANKU ZA BIH je glas da nam vlada korupcija u obrazovanju Glas za STRANKU ZA BIH je glas da imamo jos vise NEZAPOSLENIH Glas za STRANKU ZA BIH je glas za KRIMINALCE
haj ididte sami da ne morate kasnije biti otpušteni imate još par dana da to učinite svojevoljno
Glas za SBIH je glas za Sadika bahtića, Heću i kompaniju čiji je jedini cilj obezbjediti svoje pra-unuke za begovski život.