Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi u BiH i u bivšoj yugi još kontaju da žive u toj bivšoj državi, dzaba tražite išta od vlade manite se njih i uzmite stvari u svoje ruke sve dotlen će te biti gladni.
Ja al kad privatnik krene da radi onda mu se nakace ko u bivšoj drzavi razni državni čimbenici provodeći svoje hirove i samovolju partijsku prilikom izdavanja dozvola. Tako da je sve to jos uvijek začarani krug.
@F@K_OFF Tacno tako, nije vljao socijalizam? Bujrum u kapitalizam!!!!!
Opet glasajte za SDA
ubijte ga. francuzi su skontali da sa kraljem nema pregovora, samo giljotina
Dobićete otkaze ako bogda svi. I TREBA. Ko vas hebe, glasali ste DA TRPITE ZA JEDINSTVO, kako je glasao predizborni slogan SDA. A SDA upravo na vašoj bijedi i gladi uzela kredit od milijardu i 200 miliona KM da vas otpusti ! A da se bi poveća plate jer godinema stoje u rasponu od 4-7000 KM mjesečno ! Pojede im inflacija vrijednost !! :)))))))
Glasali ste jedite! Rekoh li vam da glasate za penzionere ...ili kakvu socijalnu stranku ako je imamo.
zapalite zgradu i to je to
Nek se smrzaju... ko ih jebe
Kako nema sirovine? Bosna puna balvana. Ovi simski se mogu iskoristiti ali ovi gradski su pustili korijenje u javnim ustanovama pa ih nemozes osjec da si bog. Zilavo.
Ide Mujo preko Romanije nosi bajrak Bosanske Armije nosit ce ga sve do hladne Drine jer za Bosnu pravi Bosnjak gine.
ma smao izdrzite do izbora....pa opet glasajte
Ma tako vam i treba,samo vi i dalje glasajte za gospodu
SDA gamad http://www.avaz.ba/clanak/165916/zavidovicani-slavili-erdoanov-rodendan?url=clanak/165916/zavidovicani-slavili-erdoanov-rodendan
Je*** sopstveni narod nek su Turci zadovoljni, za proslave ima para za krkanje i prejedanje.
ZAPALITI NACELNIKA. A DA STVAR BUDE FER I DA MU SE ISPLATE GODINE RADA, ZAPALITI GA U DVORISTU NA FOTELJI
glupsone, šta načelnik ima s krivajom, ona je u nadležnosti vlade fbih 😛😛