Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim Kenjac trazi izmjene,to nije dobro za ovu drzavu.
daj bola blek ohladi malo!
Sad se odjednom i Kenjcu i SDA zuri da se usvoje dati amandmani. Pitam se koliko ce to dovesti do bolje koordinacije Cik-a i samih izbora kada SDA gura ovo u sto ranije usvajanje.
Ma sve je ovo politička igra, zasvrbile ih fotelje, to je ta priča
A jeste se aktivirali malo je reći, šta li nas čeka sada
Najgore mi je kad Genjac počne palamuditi
Skuplja Genjac jeftine politicke ponene. Gdje si se do sada zalagao za bilo sta? SAmo opstruirao kao i kompletna tvoja stranka.
Genjac-Kenjac samo govoris sta bi trebalo da se radi, u politici si cijeli zivot. Trzni se malo.
Izmjene zbornog zakona moraju biti takve da budu u interesu gradjana Bosne i Hercegovina, a ne da budu u interesu nacionalistickih stranaka i njihovih fotelja...
SDA jedna od rjetkih probosanskih stranaka, a jedina stranka sa drzavnickom politikom. zato Patriote BiH na izborima nam ostaje da se ujedinimo oko ove stranke ukoliko zelimo sacuvati BiH i ukoliko zelimo d Bosnjaci opstanu, SDP i SBB su prosrpske stranke koje rade po direktivi zlocinackog udruzenja SANU iz beograda
Mora da te SDA dobro uhljebila pa imas samo rijeci hvale za njih
Sda,stranka sa drzavnom politikom?hahaMislis sa politikom okrenutom stvaranju kriminalne fildzan drzavice u podijeljenoj Bih,tako potrebnoj za zataskavanje kriminala kojim se se bavili u proteklih 20 godina.DA opstanu "Bosnjaci",a ne Bosanci i multietnicka drzava?Ovim si sve rekao,vidi se zasto podrzavas SDA.
Evo moj amandman na izborni zakon: Zabranjuje se svim dosadasnjim izabranicim ana bilo koju od funkcija da se VISE IKADA U ZIVOTU kandiduju na bilo kakvim izborima u ovoj zemlji.
Cim je nesto vezano za "njihovo dobro", to je potrebno usvojiti sto prije, a za dobro naroda hajde Bgt, nije hica, eee Kenjac praavi